Kategoriler
İnceleme Yazılım

Çocuğunuzun Telefonunu Takip Etme ve Engelleme Programı

Phonty İle Çocuğunuzun Arama, SMS ve İnternet Geçmişini Takip Edin

Günümüzde internet kullanımının hızla artması ve özellikle genç neslin çevrimiçi etkinliklere çok daha fazla karışmasıyla onları siber zorbalık ve suçlardan korumak için çocuklarınızın çevrimiçi etkinliklerine göz kulak olmak son derece önem kazandı. Bu nedenle çocuklarınızın çevrimiçi yaptığı şeyleri takip etmek gerekiyor. Ancak onları rahatsız etmeden çocuklarınızın çevrimiçi etkinliklerine nasıl takip edebilirsiniz? Çözüm olarak Phonty Phone Tracker isimli uygulamayı öneriyoruz. Bu uygulama telefonunuzun çocuklarınız için güvenli olup olmadığını herhangi bir telefondan izleyebileceğiniz bir telefon izleme uygulamasıdır. Bu kontrol mekanizmasını sadece çocuklarınız için değil ailenin diğer fertleri ve çalışanlarınız için de uygulayabilirsiniz. Herkesin akıllı telefonunu kontrol etmeyi kolaylaştıran bir çok etkin özellik ile birlikte geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Phonty Phone Tracker (Ebeveyn Kontrol Uygulaması) Uygulama Özellikleri

Bu uygulamanın öne çıkan harika özelliklerinden kısaca bahsedeceğiz.

SMS ve Anlık Mesajlaşma Sohbetlerini Okuma

Tek tıklamayla tüm gelen ve giden mesajları takip edebilirsiniz. Uygulama çocuklarınızın diğer kişilere gönderdiği tüm mesajları ve gelen mesajları telefonlarına daha kolay göz gezdirmeyi kolaylaştırdı. Ayrıca iMesajları kolaylıkla izlemenize izin verir. Sadece telefon mesajlarını değil sohbetler, grup sohbetleri, özel görüşmeleri de izleyebilirsiniz. Viber, WhatsApp, Skype ve diğer anlık mesajlaşma uygulamalarının mesajlarını da izlemenize imkan tanıyor.

Aramaları ve Telefonun Etrafındaki Sesleri Kaydetme

Uygulamayı kullanarak izlediğiniz akıllı telefonun gelen ve giden çağrılarını otomatik olarak kaydetmenizi sağlar. Sadece aramaları değil gizli mikrofon sayesinde çevredeki sesleri de kaydedebilir. Üstelik her iki hoparlörü aynı anda dinleyebilirsiniz. Ayrıca izlenen tüm verilere herhangi bir güçlük çekmeden kontrol panelinden erişmeniz mümkün. Çalışanlara göz kulak olarak ve işyerinde kişisel görüşmeler yapmalarını önleyerek iş verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olur.

GPS Konumunu Takip Etme

Uygulama yalnızca arama kayıtlarını ve mesajlarını kaydetmenizi sağlamakla kalmaz aynı zamanda kişinin GPS konumunu da izleyebilirsiniz. Bu gelişmiş özellik konum geçmişini görüntülemenize veya cihazın yerini gerçek zamanlı olarak izlemenize yardımcı olur. Bu uygulama ile tam yer bilgilerini alıp rota, bildirimler, alarmları da görün. Çocuklarınızın okuldan eve geliş rotalarını görebilirsiniz. Hatta isterseniz izlemeniz gereken aile üyelerinizi de ekleyebilirsiniz.

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-1

Fotoğrafları ve Resimleri Görüntüleme

Uygulamanın bu özelliği işinizi ve çocuklarınızı tehlikeden uzak tutmanıza yardımcı olduğu için çok yardımcı oluyor. Phonty Phone Tracker, hedef cihazın galerisine erişmenizi, fotoğrafın tam yerini ve tarihini almanızı ve hepsini kontrol panelinden yapabilmenizi sağlar. Çocuklarınızın telefonun fotoğraf makinenizi kötüye kullanıp kullanmadığını veya çalışanlarınızın gizli belgelerin fotoğrafını çekip çekmediğini öğrenmenizi sağlar.

Sponsorlu Bağlantılar

İnternette Gezinme Geçmişini Görüntüleme

Artık hedef cihazın web tarayıcı geçmişini görebilirsiniz. Uygulama hedeflenen mobil cihazın tarayıcısında yer imi ve ziyaret edilen web sitelerini kontrol etmenizi ve görüntülemenizi sağlar. Tam oturum tarih ve saatini izleyip tüm verilere kontrol panelinden erişebilirsiniz. Bu çocuklarınızın ve çalışanların herhangi bir zararlı web sitesini ziyaret etmelerini önleyecektir.

E-postaları Okuma

Uygulama mükemmel bir e-posta izleyicisi olarak çalışıyor ve hedef cihazdan gelen ve gönderilen tüm e-postaları okumanıza izin veriyor. Çocuklarınızın yetişkinlere uygun içeriği veya bunları olumsuz yönde etkileyebilecek herhangi bir şeyi görüntülemelerini önlemenize yardımcı olur. Çocuklarınızın ve çalışanların e-posta geçmişini kontrol edebilirsiniz. Mükemmel bir e-posta izleyicisine ihtiyaç duyduğunuzda Phonty Phone Tracker uygulaması ile başka bir uygulamaya ihtiyacınız kalmayacak.

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-2

Akıllı Telefon Üzerinden Tam Kontrol

Uygulama hedef cihazın tam kontrolünü ele geçirmenizi sağlar. Aramaları ve web sitelerini uygun gördüğünüz gibi bunları engellemeniz de mümkün.

Phonty Phone Tracker Nasıl Kullanılır?

Bu uygulamanın özellikleri hakkında bilgi sahibi olduğunuza göre Phonty Phone Tracker uygulamasının tüm inanılmaz özelliklerinden yararlanmak için uygulamayı nasıl kullanacağınızı anlatalım. Uygulama bir cihazı izlemeye başlamak için basit ve kolay bir yöntem sunuyor. Aslında bunu 3 basit adımda gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için;

1 – Uygulamayı kullanmaya başlamak için öncelikle bir hesap oluşturmalısınız. Uygulamanın resmi web sitesine gidip orada bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Bir hesap oluşturmak için ise bir abonelik satın almanız gerekiyor. Birkaç abonelik planı var. İhtiyaçlarınıza göre birini seçin.

Sponsorlu Bağlantılar

2 – Phonty’de başarılı bir şekilde bir hesap oluşturduktan sonra kontrol paneline gidin ve giriş bilgilerinizi girin.

3 – İzlemek istediğiniz hedef cihaza Phonty uygulamasını yükleyin. Bunu yapmak için öncelikle hedef cihazdaki bilinmeyen kaynaklardan uygulamaları indirmek için izni etkinleştirin. Ardından uygulama size hedef cihazın tarayıcısında açmanız gereken bir URL ve ardından indirme linki sağlayacaktır. Uygulamanın talimatlarını takip ederek uygulamayı indirin.

4 – Ardından Phonty hesabınızın kontrol panelinden bir kayıt kodu alacaksınız; bu kutuda cihazın açılır kutuya girilmesi gerekecek.

5 – Yapmanız gereken tek şey bu. Hedef cihazdaki Phonty uygulamasını etkinleştirdikten sonra bu cihazın tüm verilerini Phonty hesabının kontrol panelinden izleyebileceksiniz.

Phonty Phone Tracker Artıları

  • Kullanımı kolay.
  • Aramaları, SMS ve çeşitli mesajlaşma uygulamalarının sohbetlerini izlemenize izin verir.
  • Hedef cihazın fotoğraflarını, videolarını ve müzik içeriğini gösterir.
  • Giden ve gelen aramaları otomatik olarak kaydeder.
  • Hedef cihazın tarayıcı geçmişini görüntüler.
  • İletişim numaralarını ve web sitelerini doğrudan kontrol panelinizden engellemenizi sağlar.
  • Hedef cihazda Phonty’yi etkinleştirmek için 3 aşamalı kolay bir süreç vardır.
  • Birden fazla Abonelik seçeneği mevcut.
  • iOS ve Android cihazlarını destekler

Phonty Phone Tracker Eksileri

  • Windows cihazları için destek yok.

Sonuç

Genel olarak Phonty Phone Tracker uygulaması, çocuklar, çalışanlar, aile üyeleri veya herhangi bir başka kişi için mükemmel bir telefon izleyicisi gerektiğinde çok kullanışlı bir uygulamadır. Size ideal bir telefon izleyicisinin sahip olması gereken her şeyi sağlar. Tarayıcı geçmişini görüntüleyebilir, giden/gelen aramaları kaydedebilir, SMS / çevrimiçi mesajları (Viber, WhatsApp Skype v.b.) okuyabilir, fotoğrafları ve videoları görüntüleyebilir, müzik dosyalarını indirebilir v.b.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com