Kategoriler
iOS Yazılım

iTunes Sınırlamaları Kaldırma – DearMob iPhone Manager

iTunes Sınırlamaları Kaldırma Nasıl Yapılır?

iTunes sınırlamaları kaldırma ihtiyacı her an doğabilir. Apple iDevices kataloğu için büyük bir hayran kitlesine sahip. Her yıl milyonlarca müşteri bir sonraki iPhone sürümünü bekliyor ve gerçek sürümden önceki aylarda ön rezervasyon yapmaya başlıyor. iPhone’lar güzel, şık ve havalı ancak Android’e kıyasla müşterilerine daha az özgürlük veriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

iTunes’u iOS cihazlarımızı yönetmek için alıyoruz ancak iTunes’dan satın aldığınız müzik dosyalarını içe/dışa aktarmadığınız birçok kısıtlamaya sahip. Yedeklemeler kısmi ve verilere kendiniz bakmanız gerekecek. E-kitapları, filmleri, multimedya dosyalarını v.b. kopyalayamaz veya taşıyamazsınız. 3. taraf uygulamalarını kullanmayla ilgili kısıtlamalar var ve mesajlarınızı ve kişilerinizi bilgisayarınızla bile yönetemezsiniz. Bu sınırlamalar iTunes’u herhangi bir iOS kullanıcısı için gerçek bir acıya dönüştürebilir.

iOS cihazlarımızı yönetmek için daha fazla esneklik sağlayan iyi bir uygulama için büyük bir gereksinim vardı. İşte bu konuda yenilikçi DearMob iPhone Manager programı ihtiyacı karşılıyor. Bu yazılım, iDevice’in garantisini veya verimliliğini değiştirmeden bize iOS cihazlarımızın tam kontrolünü sağlamakta.

DearMob iPhone Manager programı, inatçı iTunes’a harika bir alternatif. iTunes’un kısıtladığı her şeye DearMob izin veriyor. iTunes’un tüm özelliklerini ve Windows veya Mac bilgisayarınızdan sorunsuz veri transferi, içe/dışa aktarma, yedekleme ve cihaz yönetimi için birçok ek özellik sunar.

iTunes Sınırlamaları Kaldırma

DearMob iPhone Manager Özellikleri

Özelliklere erişmek için bilgisayarınıza DearMob iPhone Manager programını indirip yükleyin. Kontrol panelinde Fotoğraf transferi, Müzik yöneticisi, Video, Yedekleme, SMS, Takvim, Yer İmleri v.b. gibi önemli özellikler için kontrolleri bulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın. DearMob cihazı tanımlayacak ve ana ekranını görüntüleyecektir. DearMob cihazınızı tanımlayamıyorsa iPhone için PC sürücüsünü indirecek bir bağlantı sunacak ve iPhone’unuz DearMob iPhone Manager’a bağlanacaktır. Artık bu yazılımdan doğru şeyler yapabilirsiniz. Kontroller kendi kendini açıklayıcı ve kullanımı kolaydır. DearMob iPhone Manager tarafından sunulan dikkate değer özelliklere bakalım.

iTunes Sınırlamaları Kaldırma

Fotoğraf Transferi (Aktarımı)

Fotoğrafları iPhone’dan bilgisayarınıza kolayca aktarın. DearMob iPhone Manager’daki “Photo Transfer” butonuna tıklayaral iPhone galerinizi görebilirsiniz. Fotoğraflar zamana göre gruplandırılabilirsiniz. Dışa aktarmak istediğiniz tüm fotoğrafları seçin. Windows PC kullanıyorsanız, HEIC görüntüleri görüntülenmeyebilirsiniz ancak bunları JPG olarak dışa aktarabilirsiniz. Ayrıca iPhone’unuzdaki yinelenen veya istenmeyen fotoğrafları da DearMob’dan silebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra değişiklikleri senkronize etmek için “Sync (Eşitle)” düğmesine tıklayın.

iTunes Sınırlamaları Kaldırma

Müzik ve Video Yönetimi

Tüm iPhone kullanıcıları için en yararlı özellik. DearMob iPhone Manager ile iPhone’dan PC’ye veya tersi şarkı ve videoları kolayca aktarabilirsiniz. Bilgisayarınızda şarkılarınız veya videolarınız varsa iPhone’dan keyif almak için onları iTunes’dan satın almaya gerek yok. Bunun yerine DearMob’un yardımıyla bilgisayardan iPhone’a istediğiniz kadar müzik/video dosyası aktarabilir veya tam tersini yapabilirsiniz. Yazılım ayrıca seçtiğiniz herhangi bir şarkıdan zil sesleri oluşturmanıza izin de veriyor.

iTunes Sınırlamaları Kaldırma

Yedekleme ve Geri Yükleme

DearMob ile verilerinizin daha verimli yedeklerini oluşturabilirsiniz. Gerektiğinde yedeklemeleri geri yüklemek çok kolaydır. Ayrıca kullanıcıların daha yüksek güvenlik için yedeklerken verileri şifrelemesini sağlar.

iTunes Sınırlamaları Kaldırma

Dosya Yönetimi

Bilgisayara veya Bilgisayarda istediğiniz sayıda dosyayı verip alabilirsiniz. Çok kullanışlı bir özellik çünkü iPhone ve PC arasındaki e-kitapları, belgeleri ve diğer dosyaları aktarmamız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

SMS ve Kişiler

Bu merkezi arayüzden kişilerinizi ve mesajlarınızı iPhone’da da yönetebilirsiniz. Kişileri ekleyin veya silme, kişileri PDF dosyalarının CSV’si olarak dışa aktarma, kişilerin detaylarını, adreslerini veya telefon numaralarını düzenleme ve aynı kişinin farklı kişileri varsa onları da birleştirme işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. Benzer şekilde DearMob’dan gelen mesajları yönetin. Mesajları sisteminize yüklemek için dışa aktar düğmesine tıklayın. Ayrıca resimli mesajları dışarı aktarmanıza ve indirmenize izin verir.

iTunes Sınırlamaları Kaldırma

Bu sık kullanılan özelliklerin yanı sıra uygulamaları, takvimleri, podcast’leri ve diğer dosyaları DearMob iPhone Manager ile de yönetebilirsiniz. İşlemler fark edilebilir bir zaman almaz. Hepsini birkaç saniyede tamamlayabilirsiniz.

Sonuç

DearMob iPhone Manager yazılımı, son derece verimli ve esnek. iOS kullanıcılarının hayatlarını biraz daha kolaylaştırıyor. Eğer hala şüpheli iseniz resmi web sitesinde 90 günlük ücretsiz lisans ile ücretsiz DearMob sürümünü deneyin ve sadece yazılımdan tam olarak emin olduğunuzda Ömür Boyu Ücretsiz Yükseltme Lisansı’na geçin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com