Kategoriler
Yazılım

Kolaj Yapma Programları (PC)

Birden Fazla Resmi Tek Kareye Koymak

Kolaj yapma son yıllarda popüler hale gelen bir durum. Kolaj yapmak demek birden fazla resmi tek bir resimde birleştirmek demek. Ama öyle yan yana yada alt alta değil. Hoş çerçeveler içerisinde farklı dizilişler ile bir fotoğraf karesinde yer alması demektir. Bu birden fazla resme birde efektler ve filtrelemeler eklenince profesyonel resimler ortaya çıkıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayarlarınıza kuracağınız programlar ile sizde fotoğraf adına bütün özelliklerinizi yansıtarak kolay resimler oluşturabilirsiniz. Resim konusunda zevklerinizi ortaya koyduğunuz bu resimleri Facebook, Instagram gibi sosyal ağ hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz. İşte Windows ve Mac OS X tablet ve bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz en iyi kolaj yapma programları.

Windows ve MAC (PC) İçin En İyi Kolaj Programları / Uygulamaları

PicsArt

Türkçe dil seçeneğine sahip olması büyük avantaj. Ayrıca ücretsiz olmasına rağmen ücretli birçok programın sahip olduğu özelliklere sahip. kolaj yapmanın yanı sıra temel resim düzenleme araçlarına da sahip. Eğer PicsArt programını daha önce kullanmadıysanız biraz zaman ayırarak kolayca inanılmaz özelliklerini keşfedebilirsiniz.

PicsArt İndir (Windows)

Fotor

Hem Windows hemde Mac tablet ve bilgisayarlarda kullanabileceğiniz bu uygulamada yine ücretsiz. Hoş tasarımı ve basit kullanımı ile kolaj yapma programları arasında yerini alan iddaalı bir program. Program kolaj yaparken size birçok seçenek sunmakta. Kullandığınız zaman seveceğiniz bir program

Fotor İndir (Windows)

Fotor İndir (Mac)

Phototastic

Sadece Windows 10 ve Windows 8.1 işletim sistemli tablet ve bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir uygulama. Tam 25 tane fotoğrafı tek bir kareye sığdırabiliyorsunuz. Windows da popüler uygulamalardan olan bu uygulamayı mutlaka deneyin. Fotoğraflara çerçeve ekleme, arkaplan değiştirme, gölge ekleme, boyut ayarlama gibi birçok özelliğe sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Pic Stitch

Pic Stitch programı yine Windows 10 ve Windows 8.1 işletim sistemli tablet be bilgisayarlar için yayınlanmakta. Ücretli olması dezavantaj diye düşünüyorum. Ama belki ücretli olmasına rağmen kullanmak isteyenler olabilir. Ama bu programı kullananlar parasını hak ettiğini belirtmekteler.

Pic Stitch İndir (Windows 10/8.1)

Photo Joiner

Ücretsiz olarak yayınlanan Photo Joiner programı Windows 10 ve Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarınızda kullanabilirsiniz. Ücretsiz olduğu için reklam bulunmakta. Bunun dışında program kolaj konusunda oldukça zengin bir içeriğe sahip.

Photo Joiner İndir (Windows 10/8.1)

Sponsorlu Bağlantılar

“Kolaj Yapma Programları (PC)” için 2 yanıt

Hocam böyle kapsamlı ve emek verilmiş blogları görmek beni mutlu ediyor. Emeğinize sağlık. Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com