Kategoriler
Yazılım

MacOS’ta PDF Açma, Oluşturma, Düzenleme, e-İmza Atma

Mac de PDF Oluşturma

PDF formatı, belgeleri göndermek için en yaygın kullanılan format diyebiliriz. Hemen herkes iş, kişisel ve profesyonel nedenlerle PDF’yi günlük yaşamda kullanıyorlar. Gerek faturalar ya da çevrimiçi bir sözleşme olsun gerekse belgelerinizi göndermek ve almak için olsun PDF formatı en kolay, en güvenilir ve taşınabilir yoludur. PDF belgeleri veya düzenlenebilir PDF çok kullanışlı bir şey. PDF formatında olan bir formu doldurmak isterseniz PDF belgesini basmanız ve doldurmanız gerekmediğinden oldukça yararlıdır. Bunun yerine düzenlenebilir PDF’yi doğrudan doldurabilir, boşlukları doldurabilir, onay kutusunu seçebilir v.b. işlemleri yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Cevap PDFelement 6 for Mac isimli program. PDFelement 6 for Mac programı, Mac’teki PDF formlarını kolaylıkla oluşturmanıza olanak tanıyan inanılmaz bir yazılımdır. Sadece PDF oluşturmak için değil aynı zamanda pdf dosyalarında birçok işlem de gerçekleştirebilirsiniz. Bu program, PDF dosyalarını düzenlemenize, dönüştürmenize, birleştirmenize ve açıklama yapmanıza izin verir. Bu yazılımı kullanarak PDF belgelerinize e-imza da atabilirsiniz. Yani tüm PDF gereksinimleriniz için hepsi birarada bir çözümdür.

PDFelement 6 for Mac Programının Özellikleri

Profesyonel ve Kullanıcı Dostu Arayüz

PDFelement 6 for Mac yazılımının arayüzü oldukça etkileşimli. Profesyonel, klasik, basit ve modern seçenekler mevcut. Yazılımın zengin görünüşü, PDF dosyalarıyla çalışmayı daha eğlenceli hale getiriyor. Büyük simgeler, UX tasarım v.b. çekici bir görünüm veriyor ve kullanımı kolaylaştırıyor.

Kolaylıkla PDF Formları Oluşturma

PDF dosyaları oluşturmak bundan daha kolay olamaz her halde. PDFelement 6 for Mac, PDF formları veya düzenlenebilir PDF’ler oluşturmayı kolaylaştırıyor. Tek tıklamayla metin kutusu, radyo butonları, onay kutusu, açılır liste, buton, açılır kutu ve elektronik imza ekleyebilirsiniz. Sadece eklemek istediğiniz şeyi seçin ve ardından sürükle-bırak ile istediğiniz kontrolü ekleyin.

PDF Düzenle ve Açıklama Ekleme

PDFelement 6 for Mac yazılımını kullanarak zorluk çekmeden PDF’leri de düzenleyebilirsiniz. Metinler, tek satırlı düzenleme modları, yazı tipi, boyutu, stil v.b. düzenlemenizi sağlar. Ayrıca resimleri ekleyebilir, kaldırabilir, yapıştırabilir, döndürebilir, değiştirebilir ve görüntüleri ayıklayabilirsiniz. Sayfaları kolayca çıkarmak, kırpmak, eklemek, bölmek, değiştirmek ve ayarlamak da mümkün. Doldurma, alanları vurgulama, çizme, damga ekleme, PDF dosyalarınıza yorum yapma v.b.

Sponsorlu Bağlantılar

PDF Format Dönüştürme

PDF’yi başka formatlara dönüştürmek istiyorsanız bu program çözüm getiriyor. PDFelement 6 for Mac size yardımcı olmak için burada. Dışa aktarın, birleştirin ve formatını dönüştürün.

PDF Belgesine Şifre Koyma

Belgeleri korumak için PDF dosyalarına şifre koruması ekleyin. İmza veya izinler ekleyebilir ya da şifreyi uygulayabilirsiniz.

PDFelement 6 for Mac İndirmek İçin Tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com