Kategoriler
Oyun Özel

Medal of Honor – PC İçin Savaş ve Aksiyon Oyunu

“Medal of Honor” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişan, Savaş, Tek Kişilik İlerlemeli olan oyunun çıkış tarihi 15 Ekim 2010. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Medal of Honor” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium D 3.2 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 7800 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 9 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Medal of Honor

“Medal of Honor” Nedir? “Medal of Honor” Oyun Özellikleri

Bir zamanlar İkinci Dünya Savaşı’nı bilgisayar ekranlarına taşıyan rakipsiz kahramandı, etkileyici yapısı, gerçekçi savaş atmosferi ve bulunduğu döneme göre daha ileride olması sayesinde birçok insanı kendine bağlamıştı. Sonra Call of Duty adında bir yapım çıktı, çıktığı yıl büyük ses getirdi ve bu işin üstadına rakip oldu. Serinin ilerleyen yapımlarında Call of Duty hep özgünlüğüyle daha çok hayran toplarken kendine, üstat inişli çıkışlı, istikrarsız bir döneme girdi. Modern Warfare ortalığı kasıp kavurdu, MW2 artık tamamen unutturmuştu bu yapımı. Ve Medal of Honor, MW baskısı ve gölgesi altında tekrardan çıktı piyasaya, savaşı yeniden başlatmak için.

“Medal of Honor” Video

“Medal of Honor” İndir Download Satın Al

“Medal of Honor” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com