Kategoriler
Oyun

Metro: Last Light – PC İçin Aksiyon ve Korku Oyunu (Kıyamet Sonrası)

“Metro: Last Light” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişan – Tek Kişilik İlerlemeli olan oyunun çıkış tarihi 17 Mayıs 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Metro: Last Light” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core i5 3.0 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 480 yada üstü) olması gerekiyor ve İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7/8.

Metro Last Light

“Metro: Last Light” Nedir? “Metro: Last Light” Oyun Özellikleri

Kıyamet sonrası Moskova’nın harabelerinin altında, Metro tünellerinde, insanlıktan geriye kalanlar dışarıdan ve içeriden tehditlerle sarılmış durumda. The Faction Pack, Metro evreninin diğer grupları Reich, Red Line ve Polis’ten karakterlerle oynadığınız toplam üç yeni tek kişilik görevden oluşuyor. Görevlerden ilkinde Reich’lı bir askeri kontrol ediyoruz. Amacınız çok basit, belirli bir siperi savunmak. Oyun elinize ağır makineli bir silahı tutuşturuyor ve ardından üstünüze dalga dalga gelen askerlere kimi zaman bu makineliyle kimi zaman oyuna yeni eklenen bir diğer silah olan keskin nişancı tüfeğiyle ölüm yağdırıyorsunuz.

“Metro: Last Light” Video

“Metro: Last Light” İndir Download Satın Al

“Metro: Last Light” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com