Kategoriler
Donanım Ne & Nasıl

Modem Arayüzüne Giriş

Modem Arayüzüne Giriş Nasıl Yapılır?

Modem arayüzüne giriş oldukça basit bir işlemdir. Yalnız kullandığınız internet sağlayıcısını bilmeniz gerekiyor. Ondan sonra “Modem arayüzü ayarları nasıl yapılır?” sorusunun cevabı çok kolay. “Modem arayüzü ttnet”, “modem arayüzü airties”, “modem arayüzü tp link” v.b. soruların cevabı ayrı. Çünkü her ne kadar modem arayüzü açma işlemi aynı olsa da her bir internet sağlayıcısının modem arayüzü IP adresi, modem arayüzü kullanıcı adları ve modem arayüzü şifreleri farklı. Modem arayüzü adresi için gerekli modem arayüzü IP adresini, modem arayüzü kullanıcı adını ve modem arayüzü şifresini girdikten sonra modem arayüzü bağlanma işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşecektir. Şimdi gelelim modem arayüzü ayarları nasıl nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Modem Arayüzüne Nasıl Girilir? (Resimli Anlatım)

1 – Modem arayüzüne girmek için yapılacak ilk adım doğru IP adresini girmek. TTnet için bu genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 şeklindedir. Diğer internet sağlayıcıları için gerekli IP adresleri için aşağıdaki yazımızı bakın.

Modemlerin Varsayılan URL, Kullanıcı Adı ve Şifreleri

Modem Arayüzüne Giriş
Modem Arayüzüne Giriş

2 – Doğru IP adresini girdikten sonra kullanıcı adı ve şifre isteyecektir. İlk defa kurulum yapıyorsanız modemin kullanma klavuzundan bu bilgileri öğrenebilirsiniz. Eğer daha önce kendiniz kullanıcı adı ve şifre belirlediyseniz o zaman onları girin. Eğer kendi koyduğunuz kullanıcı adı ve şifreyi unuttuysanız o zaman aşağıdaki yazımızı okuyun.

Modem Şifresi Unuttum Nasıl Öğrenebilirim?

Modem Arayüzüne Giriş
Modem Arayüzüne Giriş

Artık modem arayüzüne girdiniz. İstediğiniz ayarları artık yapabilirsiniz. Eğer modem ayarları ile ilgili bilginiz yoksa aşağıdaki yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Pikatel Airmax Modem Nasıl Kurulur?

Everest Modem Kurulumu Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com