Kategoriler
İnceleme

OnePlus 5 Su Geçiriyor mu? Su Testi Sonucu Şaşırttı

IP Sertifikası Olmayan OnePlus 5 Şaşırtıcı

OnePlus şirketi, geçtiğimiz günlerde OnePlus 5 olarak son akıllı telefonunu tanıttı. Bu model üst segment bir model olduğu için su geçirmezlik özelliğinin olması bekleniyordu ama maalesef bu özellik ile gelmedi. Ama YouTube’da yapılan bir su geçirmezlik testi IP68 sertifikasına sahip olmadığı halde biraz nemden daha fazla miktarda suya karşı koruma özelliğine sahip olduğunu ortaya koydu. Bir YouTube videosunda Shaizor of Techno Unboxing, OnePlus 5’i bir dakika süreyle su içinde bekletti. Zaman içinde cihazı kullanmayı denedi ancak dokunuş su altında tepkisiz kaldı.

Sponsorlu Bağlantılar

1 Dakika Boyunca Suda Kaldı ve Sonuç İyi

60 saniye sonra Shaizor, OnePlus 5’i çıkardı ve temizledi. Telefon, küçük b,r su altı macerasına rağmen iyi çalışıyor gibi görünüyordu. OnePlus 5 bu su testini açıkça geçti. Ancak, şirket ahizenin su direncini bildirmediği için su geçirmediğinden emin olunmadı. Videoda telefon çalışıyordu ama uzun süreli bir kullanımda sorun olur mu bilinmiyor.

OnePlus CEO’su Pete Lau geçtiğimiz günlerde OnePlus 5’in bir dereceye kadar suya dayanıklı olduğunu ortaya koydu. Yalnız şunu da unutmayın ki bu konuda OnePlus 5’in garantisi yok. Yani garanti kapsamında değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com