Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon Fantastik Oyunu – Castlevania: Lords of Shadow 2

“Castlevania: Lords of Shadow 2” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 28 Şubat 2014. Mercury Steam Entertainment tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Konami üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Castlevania: Lords of Shadow 2” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2.5 GHz GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (Geforce GTX 660 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 10 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista/7.

Castlevania Lords of Shadow 2

“Castlevania: Lords of Shadow 2” Nedir?

Lords of Shadow 2 ana karakterimiz Dracula’nın temel becerilerini bize öğretirken bir yandan da gücünün görkemini gösterip karakterin karizmasını tavan seviyesine vurduran (ki o karizma oyun boyunca oralarda kalacak) hoş bir eğitimi bölümü ile başlıyor. Şatomuza saldıran mekanik titanı “asker püresi” yapmakta kullanıp ilk çetrefilli düşmanımızın canına okuduktan sonra tanıdık bir yüzle karşılaşıyoruz. Karşılaşmanın doğasını kavrayamadan olay akışı kesiliyor ve ara oyun Mirror of Fate’i oynamamış olanlar için ilk oyunla ikinciyi bağlayan noktalar harika çizimlerden oluşan bir slayt ile özet geçiliyor. Ardından Dracula yüzyıllar süren bir uykudan uyanıyor ve etrafta güçsüz ve kafası karışık vaziyette gezerken olaylar zinciri harekete geçiyor.

Tabii burada anlatarak keyfinizi kaçırmak istemeyeceğim ama karakterin ilk oyundan bu yana geçirdiği değişimi anlatma görevi gören bir sahne var, bu sahneyi rahatsız edici ama aynı zamanda da başarılı bulduğumu belirtmem gerekiyor. Ardından gelen videolar bizi oyun genelinde oradan oraya sürükleyecek amacı sunuyor ve ilk görevimize başlıyoruz.

“Castlevania: Lords of Shadow 2” Oyun Videosu

“Castlevania: Lords of Shadow 2 Demo” İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com