Kategoriler
Oyun

PC İçin Strateji Oyunu – Banished

“Banished” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 18 Şubat 2014. Oyunun hem geliştirilmesini hemde dağıtıcılığını Shining Rock Software LLC üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

“Banished” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2.5 GHz GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 512 MB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 250 MB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista(SP1)/7(SP1)/8.

Sponsorlu Bağlantılar

Banished

“Banished” Nedir? “Banished” Oyun Özellikleri

Banished bir ortaçağ kasaba simulasyon oyunu. Eğer Towns oynamışsanız, oynanış tarzını oldukça hızlı kavramanız mümkün. Başlangıçta kendi köylerini kurmaya karar vermiş bir avuç insana çeşitli görevler verip, köyümüzün gıda ve ısınma sorunlarını çözmeye çalışırken, oynun ilerleyen aşamalarında kendimizi ticaret için neler üretmemiz gerekeceğini ve kasabamızı haritanın hangi alanlarına doğru genişleteceğimizi planlarken buluyoruz. Banished oldukça pasifist bir oyun.

 

Benzer çağda geçen şehir kurma oyunları olan Caesar III ve Anno1404 gibi oyunların aksine oyunda savaş veya savaşmayı gerektiren bir içerik bulunmamakta. Savaşın olmaması, kendi halinde köylerini kurmayı sevenler için iyi haber olmasına karşın, savaş tehtidi ve savunma planlarının getirdiği zorluğu sevenlerin üzülmesine sebep olmuyor, zira oyunda çözmeniz gereken yeterince sorunu doğa ana karşınıza çıkarıyor. Bu zorluklar salgın hastalıklardan, fırtınalara; erken gelen kar yağışı ile hasat edilemeden ziyan olan mahsullerden, hastalık sonucu telef olan hayvanlara kadar geniş bir yelpaze içerisinden geliyor. Tabi biraz tedbirli davranarak tüm bu sorunların üzerinden kalkabilmek mümkün ve oyun size bu tedbirleri almanız için genellikle yeterli süreyi tanıyor.

Banished-2

“Banished” Oyun Videosu

“Banished” İndir Download Satın Al

“Banished” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com