Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon ve Dövüş Oyunu – Thief

“Thief” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 25 Şubat 2014. Eidos Studios tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Square-Enix / Eidos üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3, Play Station 4 ve XONE

“Thief” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i7 3 GHz GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (Geforce GTX 660 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 20 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista/7/8.

Sponsorlu Bağlantılar

Thief

“Thief” Nedir? “Thief” Oyun Özellikleri

Thief serisinin son oyunu bundan yaklaşık on sene önce yani 2004 yılında yayınlanmıştı. Deadly Shadows ismi ile yayınlanan yapım, son derece kaliteli görsellerinin yanı sıra, iyi bir kontrol mekanizmasına da sahipti. Fakat pazarlama hususunda yapılan hatalar Thief serisinin de sonunu getirmişti. Square Enix, on sene önce sonlandırdığı Thief serisini yeniden başlatma kararı aldığında, oyunun fanları bu habere bir hayli sevinmişti. Zira Garrett’le on sene sonra, yeni nesil grafiklerin ışığında buluşmak bir hayli heyecan verici bir deneyim olacaktı. Square Enix, yeniden başlattığı Tomb Raider oyununun ulaştığı satış rakamlarından da aldığı destekle yeni nesil Thief’i PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sundu. Square Enix, yeni nesil Thief oyununu geliştirirken elinden geldiğince serinin özüne zarar vermemeye çalışmış. Yani eğer daha önce Thief serisinin herhangi bir oyununu oynadıysanız, yeni nesil Thief’e alışmanız pekte uzun sürmüyor. Oyuna ilk girdiğimizde bizi son derece sade bir menü tasarımı karşılıyor. Menü tasarımının arka planında ise oyunun geçtiği The City isimli şehirden çeşitli manzaralar bulunuyor.

“Thief” Oyun Videosu

“Thief” İndir Download Satın Al

“Thief” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com