Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon Rol Yapma (RPG) Oyunu – Deus Ex: Human Revolution

“Deus Ex: Human Revolution” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon RPG olan oyunun çıkış tarihi 26 Ağustos 2011. Eidos Studios tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Square-Enix / Eidos üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – WiiU.

Sponsorlu Bağlantılar

“Deus Ex: Human Revolution” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Quad 2 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM (2 GB dla Vista/7) GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTS 450 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 8.5 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Deus Ex Human Revolution

“Deus Ex: Human Revolution” Nedir?

Amerika’nın en önemli biyoteknoloji araştırma firmasının yüksek güvenlik ihtiyacını sadece tek bir kişi karşılayabilir; eski bir SWAT olan Adam Jensen. Gizli bir örgüt, merkeze sızıp korunması gereken tüm bilim adamlarını öldürdüğünde ise, kahramanımızın bildiğini sandığı tüm gerçekler bir anda altüst olur. Bölünmüş bir yakın-gelecek: Hem büyük teknolojik gelişmelerin yaşandığı hem de kaos ve komploların alıp başını yürüdüğü bir zaman dilimini keşfedin. İnsan bedeni üzerinde yapılan geliştirmeler, toplumu bu geliştirmelerin ücretini ödeyebilenler ve ödeyemeyenler olarak ikiye ayırmış durumda. Karşıt güçler gölgelerin arasından insanoğlunun kaderini kontrolüne alabilmek için birbirlerinin kuyusunu kazıyor. İnsan devrimi gerçekleşmek üzere.

Önemli; Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

“Deus Ex: Human Revolution” Oyun Videosu

“Deus Ex: Human Revolution” İndir Download Satın Al

“Deus Ex: Human Revolution” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com