Kategoriler
Oyun

PC İçin Savaş ve Rol Yapma (RPG) Oyunu – Dragon Age II

“Dragon Age II” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Klasik RPG olan oyunun çıkış tarihi 11 Mart 2011. BioWare Corporation tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Electronic Arts Inc. üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3.

Sponsorlu Bağlantılar

“Dragon Age II” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium IV 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (4 GB RAM – Vista/7) GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800GTS yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 7 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Dragon Age 2

“Dragon Age II” Nedir? “Dragon Age II” Oyun Özellikleri

Dragon Age II ‘nin, Dragon Age:Origins ‘ten farkı Ana Karakter’in ırkının değiştirelemez olmasıdır. Yine de, karakterin görünüşü, cinsiyeti ve sınıfı tamamen özelleştirilebilir. Ana karakter Hawke, Güce Yükselen Lothering mültecisi ve Free Marches(Dragon Age’teki yeni ülke)’ın Şampiyonu’dur. Dragon Age 2, Dragon Age:Origins’le aynı dünyada geçmektedir, fakat Free Marches’ta yer almaktadır. Dragon Age 2 Hawke’ın hikayesini anlatır. Blight’tan sağ çıkmıştır ve Kirkwall Şampiyonluğuna yükselmiştir. Belli bir senaryoya bağlıdır, Hawke’ın yoldaşlarından, Varric, Chantry Seeker Cassandra’ya Hawke’ın hikayesini anlatır. Oyuncu tarafından oyunda verilen kararlar onlarca hikaye belirleyip Thedas dünyasını sonsuza kadar değiştirebilmektedir.

“Dragon Age II” Oyun Videosu

“Dragon Age II Demo” İndir Download

“Dragon Age II” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com