Kategoriler
Ne & Nasıl

PDF Dosyalarını Online Olarak (İnternetten) Düzenleme

Kolayca PDF dosyalarını Düzenleyin

Bilindiği gibi bir pdf dosyasını düzenlemek için önce format değiştirmek gerekiyor. Daha sonra da eğer resim ekleme işlemi varsa bu resimleri JPG yapmak gerekiyor. Tabi jpg resimlerin boyutları da önemli. Sizleri bu ve bunun gibi zahmetlerden kurtaracak bir yöntem daha var. İnternet üzerinden pdf dosyalarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz. Böylece hem hızlı bir şekilde hemde zahmetsiz yada daha az zahmetle işinizi yapmış olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Adresini sizlerle paylaşacağımız web sayfası üzerinden birçok farklı formattaki dosyayı PDF’e çevirebilir, dosyaların yönünü değiştirebilir (90 derece sağa yatırma vs gibi.) kilitli dosyaları açabilir, belge içerisindeki fotoğrafları Instagram ya da Facebook’a yollayabilirsiniz.

online-pdf-düzenleme

Web sayfasına girdiğinizde karşınıza sekiz farklı seçenek geliyor. Bu seçenekler sayesinde PDF dosyalarınıza istediğiniz işlemi çevrimiçi şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.  Herhangi bir seçeneğe tıkladığınızda karşınıza dosya yüklemeniz gereken pencere açılıyor. Buradaki en büyük sıkıntı elbette reklamlar.

Yapacağınız işleme göre dosyayı yükledikten sonra işlem süresi elbette dosya boyutuna bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ardından yine işleminize bağlı olarak dosya indirmeyi onaylayıp, dönüşüm yaptığınız uzantıya sahip dosyayı bilgisayarınıza yükleyebiliyorsunuz. İşin en güzel tarafı elbette çevrimiçi olarak dosyalarda çeşitli işlemler yapılabiliyor olması. Evet; gördüğümüz gibi yeri geldiğinde de oldukça işimize yarayabilecek bir servis. Üstelik gayet basit olması da bir diğer güzelliği.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com