Kategoriler
Android İnceleme iOS

Profesyonel Gitar Öğrenme Uygulaması – Coach Guitar İnceleme

Profesyonel Olarak Gitar Çalmayı Öğrenin

Müzik herkesin hayatının ruhudur. Türleri farklı olsa da genellikle müzik dinlemeyi severiz. Birçok insan müzik enstrümanlarını çalmaya ilgi duyar. Pop ve rock müzik fanlarının çoğu gitar çalmaya büyük ilgi duyuyor zaten. Eğer gitar çalmayı seven biri iseniz ancak bunu kurslarda öğrenmeyi ilginç bulmuyorsanız o zaman Coach Guitar isimli uygulamayı seveceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu uygulama, profesyonellerin öğrenmeyi kolaylaştırmak için uyarlanmış video öğreticileriyle gitar dersleri veren mükemmel uygulamalarından birisi. Bu yeni başlayanlar için birkaç ücretsiz ders sunmaktadır. Her gitar sever için bu tarz uygulamalar bir zorunluluktur.

Coach Guitar İnceleme

Manomaya tarafından geliştirilen harika bir müzik ve ses uygulamasıdır. Dünyanın 13 ülkesinde 1 numaralı müzik uygulaması haline geldi. Yalnız gitar derslerini almakla çok ilgilenen yeni başlayanlar için oldukça keyifli. Başlangıçta iPhone kullanıcıları için başlatılan ama artık Android kullanıcıları için çıkan bir uygulama.

Android/iOS İçin En İyi Müzik Yapma Uygulamaları

Coach Guitar Uygulaması Öne Çıkan Özellikleri

Önemli özelliklere sahip olmasına rağmen uygulama tamamen ücretsiz. Ancak becerilerinizi geliştirmek için uygulama içi satın alma işlemlerini yapabilirsiniz.

1 – Kolay Dersler

Amatör birisi bu uygulamayı akıllı telefonda indirdikten sonra gitar çalmayı kolayca öğrenebilir. Bu uygulama en popüler şarkıları teorik ders olmadan nasıl çalacağınızı gösterecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

2 – Video Tutorials

Teori derslerini atlamak bu uygulama birçok gitarist için etkili bir gitar öğretmeni olarak ortaya çıkmıştır. Müzik seçimi sırasında çalınabilen video oturumlarıyla öğrenebilirsiniz.

3 – Profesyonel Videoları

Videolar sıradan değil. Gitar çalma videoları gitaristin her iki elinin de gitar boyunu ile birlikte kaydedildiği profesyoneller tarafından çekilir. Üstelik sol elle ve sağ elle görüşleri alabilirsiniz.

4 – Animasyonlu Klavye

Son derece hareketli klavyeniz parmaklarınızı nereye koyacağınızı ve gitar çalarken bilmeniz gereken diğer şeyleri öğrenmenizi sağlıyor. Yapılar ve akor diyagramları videolarda da gösterilmektedir.

5 – Büyük Müzik Kütüphanesi

Profesyoneller tarafından sizin için kaydedilen farklı gitaristlerden oluşan büyük bir şarkı koleksiyonuna sahip. Öğrenme tamamen görsel olduğu için daha iyi bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Yaylı Müzik Aletleri İçin Güvenilir Akor (Tuning) Uygulaması

Coach Guitar Nasıl Kullanılır?

Bu uygulamayı cihazınıza indirip yükledikten sonra tek yapmanız gereken müzik derslerinize başlamak. Yazımızda bunu nasıl yapacağınız göstereceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Uygulamayı açın.

2 – Ekranda öğreneceğiniz çeşitli şarkılar gösterilir. Ancak amatör olduğunuz için temel bilgileri öğrenmek için yeni başlayanlara rehberlik etmeniz gerekir.

3 – Şimdi “Guitar Basics For Beginners (Yeni Başlayanlar için Gitar Temelleri)” bölümüne gidin. Öğrenilecek tamamlanmış bir video var. Ekranı yatay modda döndürerek izleme modunu büyütebilirsiniz.

4 – Şarkı çalınırken yapıyı ve akor diyagramlarını bile izleyebilirsiniz.

5 – Öğreticiniz bittikten sonra tekrar gözden geçirmek isterseniz oynamayı seçebilirsiniz. Dersi daha iyi anlayabilmeniz için videoyu yavaşlatma seçeneğiniz olduğunu unutmayın.

6 – Temelleri öğrendikten sonra farklı şarkılar için diğer öğreticiler bölümüne geçebilirsiniz. Her öğreticide şarkıyla ilgili bilgiler bulunur.

Sponsorlu Bağlantılar

Coach Guitar Artıları

  • Hiçbir teori yok. Sadece Gitar çalmayı öğrenen video dersleri var.
  • Hem Android hem de iOS için kullanılabilir.
  • Bu öğreticiler profesyoneller tarafından tasarlanmıştır.
  • Animasyonlu klavye öğrenme sürecini kolaylaştırır.
  • Çoklu dil desteği

Coach Guitar Eksileri

  • Bu tür uygulamalar için biraz büyük boyutlu

Android İçin Coach Guitar İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod) İçin Coach Guitar İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com