Kategoriler
iOS

iPhone Ekran Videosu Çekme (Kaydetme)

iPhone Telefonun Ekran Videosu Nasıl Çekilir?

iPhone ekranınızın ekran videosunu kaydetmek ister misiniz? ya da iPhone’unuzdaki inanılmaz oyun hamlelerinizi kaydetmek istiyor musunuz? Cevap evet ise o zaman doğru yerdesiniz. Bu yazımızda iPhone ekranınızın videosunu çekmek için ne yapmanız gerektiğini anlatacağız. Telefon ekranınızı kaydetmek birçok ihtiyaç için gerekli olabilir. Bunlardan bazıları iş yerinde bir ekran sunumu kaydetmek, blogunuz için video öğretici oluşturmak ya da Youtube’a, oyun videolarına v.b. Ne yazık ki bunu yapabilmek için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Yani iPhone içinde hali hazırda bir özellik yok. Aynı durum iPad ve iPod içinde geçerli.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone ekranınızı iyi bir ekran kayıt yazılımı kullanarak kaydedebilirsiniz. iPhone ekranınızı kaydedebilen bu tür bir yazılım var ancak burada iPhone ekranınızı sorunsuz bir şekilde kaydetmenize yardımcı olan en iyi yazılımlardan birini anlatacağız. Bu yazılım Dr. fone – iPhone screen recorder. Bu yazılım iPhone ekran kaydını oldukça kolay ve basit hale getiren profesyonel ve zengin özelliklere sahip bir yazılımdır. Aslında iOS sistem kurtarma, iOS tam veri silme, iOS veri yedekleme ve kurtarma ve benzeri birçok harika araç içeren dr.fone araç setinin bölümlerinden birisi. Ancak bizim konumuz iPhone ekranı kaydetmek olduğu için sadece iOS ekran Kaydedici aracına anlatacağız.

Ekran Görüntüsü Yakalama ve Ekranı GIF Kaydetme Programı

Dr. fone – iOS screen recorder İle iPhone Ekranının Videosunu Çekme

Dr. fone toolkit tarafından sağlanan iPhone screen recorder iPhone ekran kaydını daha kolay ve hızlı hale getiriyor. Yazılım, iPhone ekranınızı kaydetmek konusunda herhangi bir zorluk çıkarmamak için temiz ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Ayrıca sesi yakalamanızı, cihazınızı gerçek zamanlı olarak yansıtabilmenizi de sağlamakta. iPhone ekran kaydedicisinin kurulumu oldukça kolaydır. Size bir deneme sürümünü sunuyor ve bundan sonra aracı daha fazla kullanmak için satın almanız gerekir. Gelelim nasıl ekran videosu çekildiğine;

1 – Öncelikle bilgisayarınıza veya dizüstü bilgisayarınıza iOS ekran kaydedicisi yazılımını indirip yüklemektir.

dr.fone iOS Screen Recorder İndirmek İçin Tıklayın

2 – Yazılımı kurduktan sonra yazılımı açın. Yazılımın giriş sayfası Dr.fone”nun tüm araçlarını görüntülüyor. Veri kurtarma, veri silme gibi araç setini kullanabilirsini ekran kaydetme için ancak “iOS screen recorder” seçeneğini seçmeniz gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

3 – Ardından iOS screen recorder aracını tıklayın ve cihazınızı bilgisayardan yansıtmaya başlayın. Bunun için iPhone’unuzu yazılımla bağlamanız gerekecek. Bunu aynı Wifi üzerinden veya kablo ile yapabilirsiniz. Sonrasında iPhone’unuzun ekranını altından yukarı doğru hızlıca kaydırın. Böylece Airplay yansıtma Seçeneği’ni göreceksiniz. Üzerine dokunun ve Dr.fone’u seçin. Bu şekilde iPhone, Bilgisayarınıza başarıyla bağlanacaktır.

Windows İçin En İyi 5 Ücretsiz Ekran Videosu Kaydetme Programları

4 – İşte yapılması gereken ana işlevi geliyor. iPhone ekranını kaydetme. Böylece iPhone telefonunuzu bilgisayarınıza başarıyla bağladığınızda aygıtınızı bilgisayarda yansıtmaya başlayacak demek. iPhone’unuzda ne yaparsanız yapın aynı zamanda bilgisayarda da görünecek demektir. Bilgisayarınızın alt kısmında iki buton göreceksiniz. iPhone ekranınızı kaydetmeye başlamak için dairesel butona tıklayın.

5 – iPhone ekran kaydına başladığınıza göre hangisini kaydetmek istediğinizde iPhone’unuz üzerinde herhangi bir etkinlik gerçekleştirebilirsiniz. Hatta tam ekranı etkinleştirebilirsiniz. Ancak ekran çözünürlüğünü değiştiremezsiniz. Kaydı tamamladıktan sonra videoyu kaydetmek yeterli.

Gördüğünüz gibi bu yazılım yardımı ile iPhone ekranını kaydetmek ne kadar kolay. Bu iPhone ekran kayıt araçları aşağıdaki gibi bazı diğer özellikleri vardır.

A – iPhone telefonunuzu kablosuz olarak bilgisayara bağlamanızı sağlar. Bağlanmak için herhangi bir USB’ye v.b. ihtiyaç duymazsınız.

Sponsorlu Bağlantılar
Screencast-O-Matic ile Masaüstü Ekranı ve Web Kamerası Kaydetme

B – Araç bir dizi iOS cihazı için mükemmel bir şekilde çalışır. iOS7’den iOS11’e kadar iOS sürümlerini destekler. Sonraki iOS sürümleri ile de uyumlu olacaktır.

C – HD videolar kaydeder ve cihazların ücretsiz olarak ses kaydeder.

D – Yazılım pürüzsüz ve gecikmeli kayıtlar sağlar.

dr.fone – iOS screen recorder size ücretsiz bir deneme imkanı sunuyor ve ürünü beğendiğiniz taktirde yıllık lisans ve ömür boyu lisans seçeneklerinden birisini satın alabilirsiniz.

Sonuç

Bu nedenle iOS screen recorder yazılımını kullanmak iPhone ekranınızı kaydetmek için sahip olmanız gereken tek şeydir. Yazılım bunu yapmak için etkili bir yol sağlıyor. Çok çeşitli iOS cihazlarını ve iOS sürümlerini destekler. Herhangi bir amaç için yüksek kaliteli videolar kaydedebilirsiniz. Ayrıca ses yakalama özelliği bu yazılımın mükemmel özelliklerinden biridir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com