Kategoriler
Android

Android İçin En İyi ve En faydalı 14 Ücretli Uygulama

Android Cihazlarda Kullanabileceğiniz En İyi Ücretli Uygulamalar

Günümüzde akıllı telefonların en çok kullanılan araç haline geldiğinden şüphe yok. Neredeyse herkesin bir akıllı telefonu var. Bu popülerliğin arkasındaki nedeni akıllı telefonların bize birçok olanak sağlaması ve hayatımızı çok daha kolay hale getirmesi. Selfie veya fotoğraflara çekebilir, müzik dinleyebilir, internette gezinebilir, videolar çekebilir, bir şeyler öğrenebilir ve daha birçok şey.

Sponsorlu Bağlantılar
Selfie Çekmenin İpuçları – En İyi Selfie Nasıl Çekilir?

Bunlar akıllı telefonlarımızı kullanarak yapabileceğimiz bazı temel şeyler. Ancak bir sürü farklı şey var ki bu da başka bir cihazı kullanmadan da birçok açıdan size yardımcı olabilir. Yapmanız gereken tek şey Google Play mağazasından bazı özel uygulamaları yüklemek. Uygulamalar akıllı telefonunuza ekstra özellikler kazandıracaktır. Örneğin telefonunuzu VPN üzerinden emniyet altına alabilir, koşu ve egzersiz programınızı izleyebilir, hava tahminlerini öğrenebilir, fotoğraflarınızı düzenleyebilir, harcamalarınızı yönetebilir v.b. tüm bunlar Android cihazınıza uygulama yüklemekle yapılabilir. Öyleyse sahip olmanız gereken 15 en iyi ve en kullanışlı ücretli Android uygulamalarına geçelim.

14 En İyi ve En Kullanışlı Ücretli Android Uygulamaları

1 – ExpessVPN

Son yıllarda telefonunuzu casus yazılımlardan, kötü amaçlı yazılımlardan ve sizi ve telefonunuza büyük zarar verebilecek diğer birçok internet tehdidinden kurtarmak ve korumak ihtiyaç haline geldi. Bir bilgisayar korsanı, WiFi ağınızda casus olabilir ve tüm verilerinizi, kredi kartı bilgilerinizi, Facebook oturum açma şifrenizi, internet bankacılığı bilgilerinizi ve diğer gizli verileri okuyabilir. Bu gizli verileri size birçok açıdan zarar verebilmek için kullanabilir.

Çalınan Facebook Şifresini Kurtarma Yöntemleri

Dolayısıyla telefonunuzu bu siber suçlulardan korumak için iyi bir VPN ağına sahip olmanız gerekir. ExpressVPN. en iyi sanal özel ağ uygulamalardan biridir. Güvenilir bir VPN’dir. Uygulama süper hızlı ve SSL güvenli ağ ve 256-bit şifreleme ile taramanızı güvence altına alır. Bu VPN ile ilgili bir başka harika özellik sınırsız bant genişliği ve hız sağlaması. Ayrıca ağları, dünyanın dört bir yanındaki 100’den fazla noktada yaklaşık 78 ülkeyi kapsamaktadır.

Gizliliğinizi Koruyan En İyi 10 Ücretsiz VPN Servisleri

2 – 1Weather

1Weather uygulaması şimdiye kadar bulabildiğiniz en iyi hava uygulamalarından birisi. Hava durumu uygulamaları önümüzdeki günlerde hava şartlarının detaylarını bize vererek piknik, geziler, turlar ve diğer açık hava etkinlikleri planlamamıza yardımcı olmaktadır. Uygulama basit ama şık bir hava tahmini uygulamasıdır. Size hava durumu gösteren gösteriler gibi birçok özelliği sunar ve 12 haftaya kadar hava tahmini görüntüsünü de görebilirsiniz. Ayrıca size hava durumu bildirimi ve bazı özelleştirilebilir widget’lar sağlar. Uygulama ayrıca bazı fırtınaların gelip gelmediğini görmek için size yardımcı olabilecek radarı gösterir. Bu uygulamanın ücretsiz sürümünü indirebilirsiniz ancak rahatsız edici bazı reklamlar içeriyor. Reklamları reklam istemiyorsanız o zaman biraz para ödemen,z gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

3 – Pocket

Bu uygulama sıkı bir programa sahip ve yoğun bir yaşam geçiren haber, hikaye, makale v.b. okumak için yeterli zamana sahip olmayanlar için en iyi uygulamalardan biridir. Daha sonra okumak için bazılarını görüntülemenize ve kaydetmenize olanak tanır. Bu uygulamanın yardımıyla daha sonra okumak için hikayeleri, makaleleri, haberleri kolaylıkla kaydedebilirsiniz. Bu nedenle Facebook, Instagram veya başka herhangi birinde komik veya ilginç bir hikaye bulursanız ve okumak için zamanınız yoksa o zaman Pocket uygulamasını kullanarak kaydedebilir ve zamanınız olduğunda okuyabilirsiniz. Uygulama oldukça interaktif ve kullanımı eğlencelidir.

Instagram Hesabını Yönetme ve Geliştirme – Combin

4 – Solid Explorer

Solid Explorer uygulaması herkesin telefonlarında olması gereken uygulamalardan biridir. Bu uygulama fotoğraf, video, doküman, ses, Whatsapp ortamı ve telefonunuzdaki her türlü dosyaları keşfetmenize olanak tanır. Görünüş oldukça iyi ve iyi düzenlenmiş. Bu uygulama inanılmaz özelliklerle doludur. Harika materyal tasarımı sağlar ve bulut hizmetlerinin çoğunu destekler. Uygulama aynı zamanda SEPT, FTP, WebDAV, SMB/CIFS desteği gibi bazı güçlü özelliklere sahip. Yani genel olarak harika bir dosya keşfedici. Uygulama 15 günlük ücretsiz deneme imkanı sunuyor. Sonrası ücretli.

5 – PhotoStudio PRO

Günümüzde akıllı telefonlarında fotoğraf düzenleme uygulamalarını kullanmadan fotoğraf paylaşan kimse neredeyse yok. Herkes bir fotoğraf meraklısı haline geldi. Beğenilen ve yorumları almak için sosyal medyaya yükleyebildiği mükemmel ve çekici fotoğraflar istiyor. Bu nedenle fotoğraflarınızı çekici ve ilginç hale getirmek için fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanarak onları düzenleyebilir ve geliştirebilirsiniz. PhotoStudio PRO, fotoğrafları inanılmaz yapmak için daha ilginç ve harika özelliklere sahip. 200’den fazla benzersiz filtre, cool efektler, kolaj yapıcı, metin düzenleme araçları, sihirli araçlar ve birçok harika özellik ile geliyor. İstediğiniz görünümü vermek için fotoğraflarınızın parlaklığını, doygunluğunu, renk tonunu ve kontrastını da değiştirebilirsiniz.

6 – DU Battery Saver Pro

Sürekli oyun oynarken ve internette dolaşırken telefonunuzu kullanırsanız telefonunuzun pil kullanımının daha hızlı boşalması olasılığı yüksektir. Ayrıca otomatik olarak çalışan bazı arka plan uygulamaları nedeniyle çok fazla pil tüketiyor. Bu durumda bu tür durumlar için en iyi çözümlerden birisi DU Battery Saver PRO uygulaması. Akıllı telefonunuzun pil tüketimini yönetmenize yardımcı olan bir Android uygulaması. Güç tüketen tüm uygulamaları ve reklamları engeller ve böylece pil ömrünü %80’e kadar tasarruf sağlar. Bu telefonunuza bakarak daha fazla saat boyunca göz atmanızı veya başka etkinliklere devam etmenizi sağlar. Uygulama telefonunuzun CPU’nun performansını yavaşlatır. Böylece telefon boşta kaldığında daha az güç tüketir. Düşük pil ile ilgili şikayet eden herkes bu uygulamayı kullanabilir.

Android Telefon Pil Ömrünü Artırma – Power Battery: Battery Saver

7 – Moneywise Pro

Kontrolsüz harcamalar yüzünden her ay gelirinizin nereye gittiğinizi anlayamıyor musunuz? Eğer bu durumla karşı karşıya kalırsanız mutlaka bir para yönetim uygulaması gerekir. Moneywise PRO adlı uygulama muhteşem bir para yönetimi uygulamasıdır. Moneywise PRO uygulaması gelirinizden aylık bir bütçe hazırlamanıza ve bunu kesinlikle gözlemlemenize izin verir. Bakkal, yemek yeme, akşam yemeği, seyahat ve ulaşım masrafları gibi farklı şeylere aylık harcamaları eklemenize izin verir. İhtiyaç duyduğunuz her seferinde özel harcamalar ekleyebilir ve tüm harcamaları düzenleyebilirsiniz. Tüm masrafların grafik gösterimini gösterir ve grafik gösterimini kaydırarak her masrafın ayrıntılarına bakabilirsiniz. Dolayısıyla bu uygulamanın yardımıyla aylık harcamaları kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz. Küçük işletmeler bile harcama, bütçelerini korumak ve gözetmek için kullanabilirler.

Sponsorlu Bağlantılar

8 – Password Manager SafeInCloud

Bu uygulama oturumlarınızı, parolalarınızı ve özel verilerinizi korumak için ihtiyaç duyduğunuz bir uygulama. Gün geçtikçe çevrimiçi kimlik hırsızlığı sayısı, özel bilgilerin kötüye kullanılması v.b. artması gibi nedenlerle kişisel bilgilerinizi korumak ve güvence altına almak oldukça önemli. Bu nedenle onları güvende tutabilmek için mükemmel bir şifre yöneticisi aracına ihtiyacınız var. Password Manager SafeInCloud uygulaması, mağazada bulabileceğiniz en iyi araçlardan birisi. Verilerinizi 256-bitlik gelişmiş şifreleme ile şifreler. Verilerinizi bir tablet, başka bir telefon, Mac, PC veya bulut hesabınızla da senkronize edebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda şifre üreticisi, şifre güç analizörü ve benzeri birçok özellik sunuyor.

Facebook, Twitter, Gmail, Instagram Hesap Silme-Kapatma

9 – Wunderlist

Gerekli görevi tamamlayarak gününüzü daha üretken hale getirmek için her gün yapılacaklar listesi tutmanız gerekir. Yapılacaklar listesi o gün yapılması gereken görevleri ve kaç tane görevin tamamlandığını hatırlatmanıza yardımcı olur. Günlük yapılacaklar listenizi kağıda yazmak yerine bir uygulamada yaparsınız ve hepsini zamanında tamamlarsanız ne olur? Bu oldukça yararlı olurdu. Wunderlist uygulaması, günlük hayatınızda yapılacaklar listesi oluşturmanıza yardımcı olan böyle bir tür uygulama. Çamaşır günleri, çöpleri atma zamanı ve çalışmalarınızda tamamlaması gereken her türlü görev gibi kişisel görevlerinizi ekleyebilirsiniz. Görevleri uygulamaya ekleyin ve hatırlatıcıları alın. Kontrol listesi oluşturabilir ve tamamladığınız görevleri kontrol edebilirsiniz. Uygulama, ücretsiz sürümün yanı sıra pro sürüme de sahip. Bu uygulamayı kişisel kullanımınız için istiyorsanız ücretsiz sürümü sizin için yeterli ancak işletmeler için bu karmaşık görevlerin tamamı için pro sürümü satın almak isteyebilirsiniz.

10 – Runtastic Pro

Günlük koşu faaliyetlerinize bakabilecek kişisel bir antrenörünüz olsun ister misiniz? İşte o zaman burada Runtastic Pro adlı bir uygulama var. Bu uygulama size yürüyüş, koşu, doğa yürüyüşü ve diğer aktiviteler hakkında her detayı bildiriyor. Uygulama size yukarıdaki faaliyetleri gerçekleştirirken taşıdığınız mesafeyi ve aktiviteleri, hızınızı v.b. uygulayarak ne kadar kalori yaktığınızı söyleyebilir. Uygulama ayrıca hoşunuza giden bir egzersiz için bu faaliyetleri yaparken dinleyebileceğiniz bir müzik çalar da sunar. Hatta size çalışan faaliyetleriniz hakkında bir 3B görünüm sağlıyor.

11 – Camera ZOOM FX Premium

Şimdi fotoğraf tutkunuzu bir üst düzeye taşıyın. Bu uygulama Android telefon için mükemmel bir fotoğrafçılık kamerası aracı. Bu sorunsuz bir şekilde doğrudan Android ile mükemmel bir çekim elde etmenize yardımcı oluyor. Uygulama size bir prim fotoğraf deneyimi sunuyor. Bu uygulama birçok yüksek kaliteli faydalı filtre ve efekt, kararlılık, sessiz kamera, zoom, otomatik odaklama, fotoğraflarda coğrafi bölge etiketeme, HDR fotoğrafçılığı, planlanan fotoğraf, otomatik depolama ve diğer pek çok özelliği ile birlikte geliyor. Fotoğraflarınızı bir profesyonel gibi çekin, düzenleyin ve kolajlar oluşturun. Camera ZOOM FX Premium uygulamasının bir başka mükemmel özelliği API2, RAW yakalama v.b. kullanarak tam manual DSLR kontrolleri.

12 – Call Recorder license-ACR

Çoğu durumda arama kaydı çok kullanışlıdır. Özellikle bir işletmeyle çalışıyorsanız o zaman aramayı kaydetmek istediğiniz birçok durum olabilir. Veya telefonda arkadaşınızla gerçekten önemli bir konuyu tartışıyorsanız o çağrı daha sonra kullanmak üzere kaydedebilirsiniz. Birçok telefon dahili arama kaydı işlevi sağlıyor ancak pek çok açıdan eksiktir. Call Recorder license-ACR uygulaması Android için en iyi arama kaydı uygulamalardan birisi. Bu uygulama görüşmelerin ortasında bir çağrı kaydetme, kayıtların temelinde arama kaydı yapma, otomatik olarak kısa kayıtları silme gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca Google Drive, Dropbox entegrasyonunu v.b. destekler. Uygulama kayıtların e-postalarını otomatik olarak bile gönderebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

13 – Titanium Backup Pro

Her insanın telefonunda fotoğraflar, videolar belgeleri, mesaj temasları ve benzeri içerdiği açıktır. Akıllı telefonlar bizim için oldukça yararlı oldu. Fotoğraf ve video çekmek, mesaj göndermek v.b. gibi neredeyse her şeyi yapabiliyoruz. Cep telefonumuzdaki tüm bu dosyalar, sistem hatası, virüs enfeksiyonu v.b. gibi herhangi bir aksilik olma ihtimaline karşın sıklıkla yedeklenmelidir. Titanium Backup Pro uygulaması size akıllı telefon verilerinizi korumanıza yardımcı olur. Verileri kaydeder ve bu verileri e-postanıza gönderir. Uygulama bulut hizmetlerinden gelen verileri yalnızca tek bir tıklama ile içe aktarabilir. Dahili depolama verilerinizi değil aynı zamanda SD Kart verilerini de korur ve herhangi bir dosyayı kapamadan yedekleyebilirsiniz.

14 – Nova Launcher Prime

İlave eğlenceli şeyler eklemek ve telefonunuzu kişiselleştirmek istiyorsanız Nova Launcher sizin için en iyi seçeneklerden birisi. Birçok hoş geçiş, Ana ekran ekranı, uygulama çekmecesi v.b. için özelleştirme ile birlikte geliyor. Ayrıca ana ekranınızı yedeklemenizi sağlar. Özel simgeler, okunmamış içerikler, kaydırma efektleri ve uygulamaları gizleme gibi özellikler mevcut.

Sonuç

Bunlar en iyi ücretli Android uygulamalar idi. Tüm bu uygulamalar size farklı alanlarda yardımcı olur. Uygulamalar ücretli ancak işlerine ve işlevlerine bakarsak karşılığına değer.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com