Kategoriler
İnternet

Instagram Hesabını Yönetme ve Geliştirme – Combin

Instagram Hesabınızı Yönetin ve Geliştirin

Instagram oldukça popüler bir fotoğraf paylaşım sosyal ağ uygulaması ve kullanıcılarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Fotoğraf videolarınızı diğer insanlarla kolayca paylaşıp başkalarının eşyalarını görebilir, en sevdiğiniz ünlüleri takip edip günlük hikayelerinizi paylaşabilirsiniz. Instagram hakkında en iyi şey uygulamanın pürüzsüzlüğü ve kullanım kolaylığıdır. Yani Instagram’ın kısa süre içinde bu kadar popülerliği kazanmasının nedeni kolaylık.

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram, sadece eğlence amaçlı değil aynı zamanda ürün veya hizmet tanıtmak için de kullanılmakta. Instagram fotoğraflarınızı satabilir, markalara reklam verebilir ve böylece makul bir para kazanabilirsiniz. Ancak bunun için Instagram hesabınızda çok sayıda takipçi bulundurmanız gerekir. Gerçek takipçiler kazanmak için çok çalışmanız gerekir. Instagram’da takipçiler kazanmak kolay değil. Aynı konunun veya içeriğin yayınlandığı poster, içerik hakkındaki yorum, düzenli olarak güncellenme v.b. konulardaki diğer kişileri veya blogları takip etmeniz gerekecek.

İşinizin Büyümesine Yardımcı Olacak 10 Instagram Araçları

Bu çok fazla iş gibi görünüyor ve en önemli şey insanları bulmak veya benzer bir alana sahip yayınlar. Ama artık böyle değil. Benzersiz içerik bulmanıza ve Instagram hesabınızı daha hızlı büyütmenize yardımcı olan Combin adlı çok yararlı bir araç var. Bu Instagram aracı gerçek takipçiler bulup yorum yapmanıza yardımcı oluyor.

Combin Özellikleri

Gelişmiş Arama

Sizi takip etmelerini sağlamak ve yayınlarınızı paylaşmak için insanlarla etkileşim kurmanız gerekir. Bunun için sizinle aynı ilgiye sahip insanlar veya blog bulmak zorunda kalacaksınız. Böylece Combin aracı Instagram’da istenen kullanıcıları bulmak için iş yükünü azaltır. Hashtag’ları kullanarak halkın mesajlarını aramak için olanak da sağlar. Combin’in gelişmiş arama özelliği, hashtag ve konumuna göre arama yapmanızı sağlıyor ve tek bir tıklamayla en alakalı içeriğin ve potansiyel müşterilerin tam bir listesini sunuyor.

Hedef Kişi Arama

Combin’in “Hedef Kişi Arama” özelliği rakiplerinizin ya da diğer kamu hesaplarının yorumcularını ve abonelerini sizinle benzer içerikle bulmanızı ve ardından daha fazla takipçiyi ve müşteriyi elde edebilmenizi sağlayacak şekilde topluluğa eklemenizi sağlar. Örneğin, gıda gibi herhangi bir anahtar kelimeyle bir hesap arıyorsanız o zaman kutuya anahtar kelimeyi yazmanız gerekir. Böylece size o anahtar kelime ile ilgili Instagram hesaplarının bir listesini gösterecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Instagram’dan Nasıl Para Kazanılır?

Ardından kullanıcı adlarından herhangi birini seçebilir ve takipçilerinin ve yorumcuların listesini alabilirsiniz. Kullanıcı adını biliyorsanız doğrudan kullanıcı adını yazabilir ve aktif yorumcu ve takipçilerini bildirebilirsiniz.

Kolay İletişim

Combin aracı sizinle benzer ilgi alanlarına sahip kullanıcılarla kolayca iletişime geçmenizi sağlar. Yayınlarını kolayca beğenebilir, paylaşımlarla ilgili yorum yapabilir ve hatta doğrudan Combin’den takip edebilirsiniz. İyi olan ise birden fazla mesajı beğenebilir ya da aynı anda yorum yapabilirsiniz. Böylece zamandan tasarruf edersiniz.

Sıralama ve Önizleme

Bu Combin tarafından sağlanan mükemmel bir özellik. Paylaşımı gerçekten üzerinde yorum yapmadan veya beğenmeden önizlemenizi sağlar. Böylece hangi yayınları beğenip beğenilmeyeceğine veya yorumlanmayacağına ve ne yapılıp yapılamayacağınıza kolayca karar verebilirsiniz. Instagram hesabının ve gönderilerin önizlemelerini Combin’de görebilirsiniz. Hatta insanlar ve paylaşım sıralaması sağlar. Bunları kendinize göre filtreleyerek çok kısa sürede sıralayabilirsiniz.

Takip / Takibi Bırak Sistemi

Şimdi Instagram hesabınızdaki kişileri doğrudan Combin’den takip edebilir veya takiplerini kaldırabilirsiniz. Takip ettiğiniz kişileri ve sizi takip etmeyenleri görmenizi de sağlar. Tek bir tıklama ile seçtiğiniz kişiden herhangi birinin ilgisini kaldırabilirsiniz.

Instagram Profil Resmi Nasıl Değiştirilir?

Çoklu Hesap Yönetimi

Gerçekten çoklu Instagram hesaplarını Combin’de yönetebilirsiniz. Bu da birden fazla hesaba ayrı ayrı giriş yapmanız gerekmeyecek demektir. Bunun yerine Instagram hesaplarınızı ekleyebilir ve listeden yönetmek istediğiniz hesabı seçebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Combin Nasıl Kullanılır?

Instagram hesaplarınızı yönetmek için Combin’i nasıl kullanacağınız anlatacağız. Combin’i kullanmak çok güzel ve başlamak birkaç dakika sürüyor.

1 – Combin’i kullanmak için öncelikle onu indirip sisteminize kurun. Combin aracı Mac, Windows ve Linux için kullanılabilir. Böylece Combin’i bunlardan herhangi birine indirebilirsiniz. Combin’i indirmek için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Web sitesinin ana sayfasına verilen kutuya E-posta kimliğinizi girin ve sonra Combin otomatik olarak indirmeye başlayacaktır. İndirme işlemi yapıldıktan sonra sisteminize yüklemeniz yeterli.

Combin Resmi Web Sayfası İçin Tıklayın

2 – Şimdi ilerlemek için Instagram hesabınızla giriş yapın. Instagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve enter tuşuna basın. Instagram kullanıcı adınızı ve profil resminizi sol üst köşede görebileceğiniz başka bir pencereye yönlendirileceksiniz.

Instagramı İnternet Olmadan Kullanma

3 -Önemli olan burada orijinal takipçiler, beğeniler ve yorumlar elde etmek için giderek daha fazla insan ve yayınla uğraşmaktır. Bu nedenle öncelikle sol kenar çubuğundan Ara seçeneğini tıklayın ve ardından Arama Ekle’yi tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni sayfada hashtag yazmanız gerekiyor. Örneğin “bu hashtag ile tüm mesajları almak istiyorum”.

Orada bir tane daha Ad Arama limiti ile açtığını göreceksin. Arama sınırı, görmek istediğiniz yayın sayısını tanımlamanıza izin verir. Ücretsiz hesapta limit 50’dir. Aboneliği güncelleyerek daha fazla alabilirsiniz. Sonunda arama butonuna tıklayın.

Şimdi aradığınız hashtag ile çok sayıda paylaşım görüyorsunuz. Burada yorum yapmak veya beğenmek istediğiniz paylaşımı seçebilirsiniz. Ancak bir paylaşımı beğenmeden veya yorum yapmadan önce önizleme yapabilirsiniz. Önizlemek istediğiniz yayını sağ tıklayıp ardından “Önizlemeyi Göster”i seçin.

Toplu olarak yayınları beğenmek ve yorumlamak için yorum yapmak veya beğenmek istediğiniz yazıları tıkladıktan sonra üstteki yorum veya benzeri butona tıklayın. Fakat paylaşım ile ilgili toplu olarak yorum yapmamanızı tavsiye ederiz. Her yazı için tek bir yorum uygun olur. Yani paylaşıma göre farklı şeyler yorumlamalısınız. Son olarak, toplu olarak yayınları yayınlayan kullanıcıları takip edebilirsiniz. Tüm yayınları seçip “Takip Et” simgesini tıklamanız yeterli.

Instagram Hikayelerini Gizleme

4 – Gerçekten topluluk figürlerinin yorumcuları veya takipçilerini sizinle benzer içeriğe sahip olan insanlarla bulabilir ve böylece topluluktaki kişileri yorum ve beğenilerini kazanmak için ekleyebilirsiniz. Bu takipçinizin listesini ve sayfanın kalitesini arttırmaya gerçekten yardımcı olacaktır. Arama’ya gidin ve sonra Aramaya ekle’yi tıklayın. Ancak bu sefer yayınlar yerine Kişiler’i seçmeniz gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – İnsanları doğrudan Combin’den takip etmek veya takibi bırakmak için sol kenar çubuğundan “Kullanıcılar” seçeneğini tıklayın. Burada takip ettiğiniz tüm kullanıcıları, sizi takip eden kullanıcıları ve sizi takip etmeyen kullanıcıları görebilirsiniz. Bir kişinin takibini kaldırmak için “takibi bırak (unfollow)” kullanıcı simgesini tıklamanız yeterli ve kişi başarıyla kaldırılacaktır.

Sonuç

Daha kaliteli takipçiler, beğeniler ve yorumlar elde etmenize yardımcı olan çok etkili bir araç. Aynı zamanda çok zaman kazandırıyor ve iyi stratejileri var. Tüm Instagram hesaplarınızı tek bir yerde yönetmek için Combin’in ücretsiz sürümünü denemenizi öneririz. Beğendiyseniz ve kotayı artırmak istiyorsanız PRO sürümünü edinebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com