Kategoriler
Android Özel

Android Telefon Pil Ömrünü Artırma – Power Battery: Battery Saver

Battery Saver Uygulaması İle Şarj Süresini Uzatma

Akıllı telefonunuzun şarjı çok çabuk mu bitiyor? Telefonunun şarjının daha uzun süre dayanmasını mı istiyorsunuz? Aslında her telefon kullanıcısı telefonunun pilinin daha uzun süre dayanmasını, böylece sık sık şarj etmeye gerek duymamayı, herhangi bir sorun yaşamadan film oynatmayı, internette gezinmeyi v.b. ister. Ancak pilin hızlı bir şekilde boşaltılmasının başlıca nedenleri vardır. Telefonunuzun batarya kapasite yüksek olmasına rağmen uzun süre dayanmıyorsa sorun bataryada değil telefonunuz ve içinde yüklü olan uygulamalar ile ilgili olabilir. Bazen bir sürü uygulama, pili çok tüketen arka planda çalışmaya devam eder. Hatta bazı uygulamalar daha fazla pil tüketmek eğilimindedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu nedenle bu sorunun çözülmesi için telefonunuzun pil ömrünün seviyesini artıracak bir uygulamaya sahip olmanız gerekir. Bu alanda birçok uygulama var. Bizler bu yazımızda Power Battery: Battery Saver uygulamasından bahsedeceğiz.

Power Battery: Battery Saver Uygulaması İnceleme

Bu uygulama, LionMobi tarafından geliştirilen bir Android uygulamasıdır. Uygulama, telefonun pilinin hızlı bir şekilde boşaltılmasını önlemeye yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Hangi uygulamaların aşırı güç tükettiğini size bildirir. Böylece onları durdurabilirsiniz. Uygulama aynı zamanda akıllı telefonunuzun pilinin ne kadar süreceğini de tahmin ediyor. Telefonunuzu şarj kaçağı noktaları açısından kontrol etmeye devam edip onarmaya çalışıyor. Bu uygulamanın aşağıda açıklanan birçok özelliği daha var.

Power Battery: Battery Saver Arayüz İncelemesi

Bu uygulama size temiz ve sistematik bir arayüz sağlıyor. Tüm temel özellikler herhangi bir düğme veya özelliğin bulunmasını zorlaştırmamak için mükemmel bir şekilde görüntülenmekte. Uygulamayı ilk başlattığınızda farklı bilgi ve işlevlere sahip pek çok panel göreceksiniz. Renk uyumuda cazip ve onun sayesinde tüm kontrol düğmesi ve bağlantıları kolaylıkla vurgulanmakta.

Şarj Süresini (Pil Ömrünü) Uzatmak İçin İpuçları

Tüm işlevlerine erişmek için aşağı doğru ilerlemelisiniz. Ayrıca WiFi, parlaklık, zil sesi tonları, veri v.b. gibi uygulamaların kendisinde bulunan kontrolleri var. Böylece daha fazla pil tasarrufu yapmak için belirli bir işlevi etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için gerekli olduğunda bunlara hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Şarj Süresi Tahmini

Artık farklı senaryolarda pilinizin ne kadar süreceğini kolayca bilebilirsiniz. Bu uygulama, farklı durumlar için özel istatistik algoritması kullanarak neredeyse doğru pil ömrü tahmini sağlıyor. WiFi, Bluetooth, oyun oynamak v.b. kullanırsanız size pil ömrü biteceği saati söylüyor. Bu konuda uygulama harika bir iş çıkarıyor. Batarya süresi tahmini neredeyse doğru.

Güç Tasarrufu ve Koruma

Aşırı pil boşalmasının başlıca nedeni telefonunuzun daha fazla güç kullanmasına ve pillerin yüksek düzeyde boşaltılmasına neden olmasına neden olan güç tüketen uygulamalar. Ancak şimdi bu uygulama hep arka planda sürekli çalışarak şarjı tükenmekte olan uygulamaları durdurmanız gerekiyor.

Güç koruması bu uygulama tarafından sağlanan en iyi özelliklerden birisi. Bu aracı etkinleştirmek için yapmanız gereken tek şey ana ekranda bulunan Güç koruması seçeneğine dokunmak. Geri kalanını uygulama otomatik olarak yapılacak. Uygulama daha fazla pil tüketen uygulamaların ayrıntılı bir listesini de size gösteriyor. Sonrasında bu uygulamaları arka plandan devre dışı bırakabilirsiniz. Böylece pil ömrü artacaktır.

Uygulamanın kullandığınız önemli uygulamaları kapatmayacağından endişelenmeyin. Size şarjı çabuk tüketen uygulamaları veriyor ve istemediğiniz uygulamalar açık kalmaya devam ediyor.

2017 Yılının En İyi Taşınabilir Şarj Cihazları (Powerbank)

Bellek (RAM) Yönetimi

Telefonunuzun performansını hızlandırmak için telefonunuzun belleğini temizlemek oldukça önemli ve gerekli bir şey. Bu uygulama sayesinde başka bir uygulamaya ihtiyacınız yok. Uygulamanın ekranının üst kısmında verilen optimize düğmesini dokunarak cihazınızın hızını optimize edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Özel Güç Korumalı

Uygulama gereksiniminize göre etkinleştirebileceğiniz bir güç tasarrufu modu sağlar. Ayrıca özel ayar için kendi modunu özelleştirebilirsiniz. Uygulama size 4 güç tasarrufu modu sunuyor. Uzat, Genel, Uyku ve varsayılan. Uzat modunu etkinleştirirseniz parlaklık %10, ekran zaman aşımı 15s, Wifi kapanıyor, otomatik senkronizasyon kapanıyor v.b. gibi her modda kendi ayarı var. Ve herhangi bir modu etkinleştirdiğinizde, o mod için tüm ayarlar hemen uygulanır.

Batarya Bilgilerini Görüntüleme

Artık bataryanızın bilgilerini almak için arka kapağı çıkarmak veya internette arama yapmak zorunda değilsiniz. Bu uygulama bataryanın sağlık durumu, sıcaklık, mevcut güç, tam güç voltajı v.b. gibi her detayını görüntülüyor. Ayrıca günün pil kullanımı ile ilgili bilgileri, uygulama adı ve bunun kullandığı güç miktarı ile detaylı bilgiler görürsünüz.

Şarj Etme

Bu özellik şarj işlemini daha hızlı yapar. Telefonunuz şarj edilirken uygulama, ücretlendirmeyi artırabilen ve telefonunuzun hızlı bir şekilde tamamen şarj olmasını sağlayan aşırı güç tüketim uygulamalarını engelliyor. Ayrıca uygulama 30 günlük şarj kaydını gösteriyor.

Batarya Skins

Bu özellik sadece grafikleri değiştirmek için. Pil zarı simgesi seçeneğini kullanarak pil simgesini değiştirebilirsiniz. Ana ekranın sol üst köşesindeki uygulama simgesine dokunmanız yeterli. Pil ikonları seçmeniz gereken menü ögelerini gösterecektir. Artık istediğiniz ikonlardan birini seçebilirsiniz.

Kişisel Topluluk

Kişisel topluluk gerçek zamanlı enerji tüketimini, çevre emisyonunu azaltmayı, haber bültenini v.b. gördüğünüz bir sosyal etkileşim eylem platformudur. Çevre dostlarımızla rekabet edebileceği için oldukça ilginç buluyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Artıları

  • Pil tüketiminden tasarruf edin.
  • Kullanımı kolay.
  • Mobilin performansını hızlandırın.
  • Farklı koruyucu modlar.
  • Doğru pil ömrü
  • indirmek için ücretsiz

Eksileri

  • Yok

Power Battery: Battery Saver

Sonuç

Bu uygulama Android kullanıcıları için ücretsiz bir uygulamadır. İşlevlerini oldukça iyi yerine getiriyor. Pil ömrünü %60’a kadar uzattı ki bu da oldukça yeterli. Ayrıca telefonun performansını optimize ederek hızlandırmaya yardımcı oluyor. Şarj, kişisel topluluk, pil ikonları, özel güç tasarrufu modu v.b. bu uygulama tarafından sağlanan harika bir araç. Dolayısıyla bir uygulamada gereken yeteri kadar özellik olduğunu düşünüyorum. Bu uygulamayı kesinlikle denemelisiniz.

Android İçin Power Battery: Battery Saver İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com