Kategoriler
Oyun Özel

Rise of the Tomb Raider’a DirectX 12 Müjdesi

DirectX 12, Rise of the Tomb Raider’da

Rise of the Tomb Raider oyunu bilindiği gibi aksiyon türünde ve bu yılın Ocak ayında satışa çıkan bir oyun. PC, XBox ONE, PS4, XBox 360 ve PS3 platformları için yayınlanan bu oyuna yakın zamanda bir güncelleme gelecek. Bu güncelleme Rise of the Tomb Raider oyunu sevenleri heyecanladırdı. Çünkü bu güncelleme ile DirectX 12 desteği geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

DirectX 12 İle Beraber Yeni Özellikler Yolda

DirectX 12 teknolojisini yakın zamanda duyuran Microsoft, bu teknoloji ile her şeyi daha gerçekçi olarak gösteriyor. Yani gerçek bir dünya sizleri bekliyor desek yanlış olmaz her halde.

Microsoft DirectX 12 İçin Video Yayınlandı

Oyunda bazı küçük hataların düzeltileceği güncelleme ile Rise of the Tomb Raider oyununa DirectX 12 desteği gelecek. Böylece oyun severler oyunda her şeyi daha olacak. Yalnız açıklamayı yapan yapımcı Square Enix, oyunda yüksek performans ile oynayabilmek için ekran kartlarının en son driver’ını kullanmaları gerekiyor.

Rise of the Tomb Raider DirectX 12 güncellemesi

Bu güncelleme ile düzeltmeler dışında HBAO+, Stereoscopic 3D ve nVidia VXAO Ambient Occlusion gibi alanlarda da iyileştirilme yapıldı. Windows 10 Store üzerinden Rise of the Tomb Raider sahipleri ise yakın bir zamanda yeni güncelleme gelecek. Bu güncellemeyi Steam üzerinden indirebilirsiniz.

Rise of the Tomb Raider Güncelleme İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com