Kategoriler
İnceleme

Samsung’tan İlk Oyun Kolu

Samsung Marka Oyun Kolu

Samsung tarafından geliştirilmiş ve Samsung’un ilk oyun kolu olma özelliğine sahip bu cihaz, android işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiştir. Bu oyun kolu uzun süredir bekleniyordu ve sonunda resmi açıklama yapıldı. İlk olarak Samsung Galaxy S4 akıllı telefonu tanıtımında duyurulan bu oyun kolu artık Avrupa da piyasaya çıkmayı bekliyor.

Oyunlar Daha Eğlenceli

Samsung’un önceden lanse etmiş olduğu oyun kolu, Xbox 360 oyun kontrolcüsünü oldukça andırıyordu. Ancak bu yeni kol, tamamen farklı bir görünüşe sahip olmasının yanında bir de şarj edilebilir harici bataryaya sahip. Samsung’un yeni kontrolcüsü, Android Jelly Bean ve üzerindeki sistemlerde çalışacak. Ayrıca 4 ve 6.3 inç boyutundaki cihazları da mekanizmasında taşıyabilecek. Kontrolcünün üzerine bulunan ‘play’ tuşu sayesinde Samsung’un bazı cihazlarında bulunan ‘Mobil Konsol’ uygulamasına erişilebilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

samsung-gamepad - oyun kolu

Bu oyun kolu aralarında; Need for Speed: Most Wanted, Modern Combat 4: Zero Hour, Asphalt 8 : Airborne ve Prince of Persia: The Shadow and the Flame gibi popüler oyunların bulunduğu tam 35 adet mobil oyuna destek veriyor. Önümüzdeki aylarda Samsung’un oyun desteğini arttıracağını tahmin ediyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com