Kategoriler
Ne & Nasıl

Sony Xperia SP Reset Atma

Sony Xperia SP Nasıl Reset Atılır?

Bilindiği gibi Sony Xperia SP model telefonun bataryası çıkarılamaz bir batarya. Yani harici bir bataryası yok. Bu durumun bazı avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Diğer taraftan bir telefonu kullandığınız zaman kapasitesinden daha büyük bir işlem yaptığınızda bir telefonun donması, kilitlenmesi, takılması normal.

Sponsorlu Bağlantılar

Dolayısıyla bir Sony Xperia SP telefonunuzun dokunmatiği çalışmazsa (tepki vermezse) yani herhangi bir donma, yanıt vermeme, takılma gibi durumlarda yapacağınız ilk işlem reset atma işlemidir. Sony Xperia SP telefonu resetleme demek telefonu yeniden başlatmak demektir. Yani bilgisayarlardaki restart işlemi ile aynı.

Sony Xperia SP Reset Tuşu İle Reset Atma

Sony Xperia SP model telefonda reset atmak için herhangi bir tuş kullanma imkanınız yok. Bunun yerine bu model doğrudan reset tuşu var ve bu tuşu kullanıyorsunuz. Bunun için telefonunuzun arka kapağını çıkarın. Arka bölümün alt kısmında küçük ve sarı bir bölüm alan göreceksiniz.

sony xperia sp reset tuşu

İşte bu alan küçük bir cisim ile basın ve telefon kapanıncaya kadar bekleyin. Telefon kapanınca da elinizi reset tuşundan çekin. Tıpkı bazı bilgisayarlarda reset tuşu olduğu gibi. Ayrıca reset atma hiçbir şekilde verilerinizi silmez.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com