Kategoriler
Yazılım

Telefon ve PC Arasında Veri Aktarma Programı – iSkysoft iTransfer

Android, iPhone ve Bilgisayar Arasında Rehber ve Dosya Transferi

Akıllı telefonlar herkes için en önemli aygıt ve hayatımızın bir çeşit zorunluluğu haline geldi. Bunun nedeni akıllı telefonların fotoğraf ve video çekme, mesajlaşma, internette gezinme, arama yapma ve daha pek çok şey yapma gibi birçok fonksiyonu yerine getirmemizi sağladığı açık. Bütün bu dosyalar ise akıllı telefonlarda saklanıyor. Ancak bazen dosyalarımızı telefonumuzdan bilgisayara veya tam tersi olarak aktarmamız yani kopyalamamız veya taşımamız gerekir. Yani bütün bu verileri yedeklemek için verilerin diğer mobil cihazlara aktarılması gerekiyor. Ancak verileri yedeklemek, dosyaları aktarmak v.b. işlemler için farklı bir yazılıma sahip olmanız gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Ancak tüm bu işlevleri tek bir program ile gerçekleştirebileceğinizi biliyor musunuz? Hiç şüphesiz yukarıdaki işlevi tek bir platformdan gerçekleştirmenin daha kolay olmasını sağlayacak bir yazılım var. Bütün bu işlevleri yerine getirebilecek bir yazılım var ve ismi iSkysoft iTransfer. iSkysoft iTransfer program Windows için olduğu kadar Mac için de bulunan bir iSkysoft ürünüdür. Program dosyaları farklı cihazlar arasında aktarmanıza, verileri yedeklemenize, kişileri yönetmenize, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müzik dosyalarınızı aktarmanıza, iTunes kütüphanesini, telefonla telefon transferini yeniden kurmanıza v.b. işlemleri yapmanıza izin verir. Kısacası hepsi-bir-bir arada dosya yönetim programı diyebiliriz.

Video ve Müzik Dosyalarını Yönetme ve Aktarma

iSkysoft iTransfer program tüm videolarınızı ve müzik dosyalarınızı yönetmenizi ve tam denetime sahip olmanızı, farklı cihazlar arasında video ve müzik dosyalarını aktarmanızı sağlar. Bu yazılım sayesinde cihazınızın videosunun keyfini bilgisayarınızda veya Mac’inizde kullanabilirsiniz. ITunes ile iDevice veya Android cihazı, Bilgisayar ve iDevice/Android cihazı, iDevice ve iDevice ve Android cihazları arasında başka bir Android cihaza aktarımını destekliyor. Sonuçta müzik ve videolarınızı kolaylıkla farklı cihazlar arasında aktarabilirsiniz.

Bu program ayrıca yinelenen medya dosyası varsa sadece bir tıklama ile bu yinelenen müzik parçalarını silebiliyor. Müzik veya video dosyalarını Android veya iPhone telefondan bilgisayara vermek için öncelikle programı açın. Android veya iPhone telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve daha sonra müzik bölümüne gidin. Cihazda bulunan tüm müzik dosyaları karşınıza gelecek. Şimdi bilgisayarınıza aktarmak istediğiniz dosyaları seçin ve “Dışarı aktar” butonuna tıklayın. Hepsi bu kadar…

Bilgisayarınızdan Android veya iPhone telefonunuza müzik veya video aktarmak için Dosya ekle veya Klasör ekle seçeneğini kullanarak dosyaları ekleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Fotoğrafları Yedekleme ve Aktarma

Fotoğraflar tatlı ve güzel anılarınızı sonsuza dek saklamanın en iyi yoludur. Bu nedenle iSkysoft Android ve iPhone cihazlar arasında fotoğraflarınızı kolayca yönetmek, organize etmek ve aktarmak için en iyi yolu kolay ve hızlı bir şekilde sağlar. Program acil kullanım için fotoğraflarınızı yedeklemenizi sağlıyor. Verilerinizi kaybettiyseniz o zaman yedeklenmiş verileri kolayca elde edebilirsiniz demektir. Program, cihazlar arasında süper hızlı fotoğraf aktarımını destekliyor. Tek bir tıklama ile tüm fotoğraflarınızı bilgisayardan Android veya iPhone telefonunuza veya tersi aktarabilirsiniz. Ya da seçtiğiniz dosyaları seçerek aktarabilirsiniz.

Fotoğrafları farklı cihazlara aktarmak için yazılımın üst menü çubuğundaki fotoğraf sekmelerine tıklayın. Cihazlarınızın tüm fotoğrafları burada gösterilecektir. Şimdi dosyaları aktarmak isteyip istemediğinize bakmaksızın aktarmak istediğiniz dosyaları seçin ve dışa aktarma seçeneklerini kullanın.

Kişileri (Rehber) ve Mesajları Yedekleme

Bu medya yönetimi yazılımını kullanarak kişilerinizi de yönetebilirsiniz. Daha hızlı işlem için rehberinizi toplu halde geri alabilirsiniz. iSkysoft iTransfer programı ayrıca kişilerinizi CSV, Outlook, Windows adres defteri v.b. gibi diğer popüler formatlara aktarmanıza izin veriyor. Bilgisayarınızdan Android, iPod, iPhone v.b. cihazlara Kişileri ekleyebilirsiniz. Yazılım aynı zamanda iOS’tan Android’e, iOS’tan iOS’a gibi iki cihaz arasında kişileri transfer etmenizi sağlar. Örneğin yeni bir cep telefonu satın aldıysanız ve eski cihazlardan yeni cihaza kişi aktarmak istiyorsanız bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Kişilerinizi çoğaltabilir, istenmeyenleri silebilir, kişileri birleştirebilir ve yeni bir kişi ekleyebilirsiniz.

Bütün bu işlevleri yerine getirmek için cihazınızı yazılıma bağladıktan sonra “Bilgi (Information)” sekmelerine gidin. Orada kişilerinizi seçebilir, birleştirebilir, silebilir, çoğaltabilirsiniz. Program cihazınızın SMS yönetimine de izin veriyor. Dışa aktarma veya alma kişilerini silebilirsiniz. Ayrıca doğrudan bilgisayarınızdan mesajlar göndermenizi de sağlar.

Fotoğraflardan GIF Yapma

Bu yazılım yardımı ile fotoğraflarınızın komik ve ilginç GIF’lerini yapabilirsiniz. GIF yapımı program aracılığıyla oldukça kolay ve basit. Bunu yapmak için “Araç Kutusu (Toolbox)” seçeneğini tıklayın ve GIF oluşturucuyu seçin. Şimdi GIF oluşturmak istediğiniz dosyayı açıp seçin. Çıktı boyutu, kare hızı, çıktı dosyası hedef klasör yolunu belirtin ve “GIF Oluştur (Create GIF)” butonuna tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefondan Telefona Transfer Yapma (Aktarma)

iSkysoft iTransfer programı medya dosyalarını 2 cihaz arasında kolayca aktarmanızı da sağlıyor. Yeni bir telefonunuz varsa ve tüm medya dosyalarınızı eski cihazdan diğerine aktarmanız gerekiyorsa o zaman bu program tüm ihtiyacınızı yerine getirir. Yazılım size telefon aktarımı için güvenli bir yol sağlar. Ayrıca otomatik olarak kopya dosyaları kaldırır. İki cihazı birbirine bağlamanız ve aralarında medya dosyalarını aktarmaya başlamanız yeterli.

Telefondaki Uygulamaları Yönetme

Ayrıca tüm uygulamalarınızı iSkysoft iTransfer üzerinden yönetebilirsiniz. Uygulamaları doğrudan bilgisayarınızdan yükleyebilir veya kaldırabilirsiniz.

Android Cihazınıza Root Yapma

iSkysoft iTransfer’i kullanarak Android telefonlarınızın root’larını kurun. Root yapma önceden yüklenmiş crapware’leri kaldırmanıza, gizli özelliklerin kilidini açmanıza, uygulamalardaki reklamları engellemenize, telefonunuzu yedeklemenize ve çok daha fazla yararlı şeyler yapmanıza yardımcı olur.

iTunes Kitaplığını Yeniden Yapma

iTunes kütüphaneniz kayboldu veya silindi mi? iSkysoft iTransfer sadece birkaç tıklamayla tüm bu iTunes kütüphane dosyalarını almanıza yardımcı oluyor. Tek yapmanız gereken cihazınızı Mac’inize bağlamak ve “Rebuild iTunes Library” seçeneğini tıklamak. Şarkılar, videolar, çalma listeleri, sesli kitaplar v.b. birkaç dakika içinde geri dönecektir.

Sonuç

iSkysoft iTransfer harika bir dosya yönetimi ve transfer yazılımıdır. Medya dosyalarınızı yönetmenize oldukça yardımcı oluyor. Geniş bir Android ve iOS cihazları verilerinizi aktarmanıza ve yedeklemenize izin veriyor. Yani bu yazılım, medya dosyalarınızın yönetimi için tek ihtiyacınız olan şey. Yazılım aynı zamanda ücretsiz deneme sürümüne sahip ancak yalnızca en fazla 10 dosyayı aktarmanıza izin veriyor. Daha fazla medya aktarımı için çok pahalı olmayan ve paranızın karşılığını fazlasıyla veren ücretli sürümü satın almanız gerekecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Ücretlendirme

  • Ücretsiz deneme sürümü en fazla 10 fotoğraf aktarmakla sınırlıdır
  • 1 yıllık lisans – 49.95 Dolar (1 PC)
  • Ömür Boyu Lisans – 59,95 Dolar (1 PC)
  • Ömür boyu lisans – 159,95 Dolar (2-5 PC)
  • Ömür Boyu Lisans – 305.75 Dolar (6-10 PC)

Windows İçin iSkysoft iTransfer Programını İndirmek için Tıklayın

MacOS İçin iSkysoft iTransfer Programını İndirmek için Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com