Kategoriler
İnceleme Yazılım

Çalışanları İzleme ve Ebeveyn Kontrol Programı – iKeyMonitor

iKeyMonitor İle Telefon ve Bilgisayarda Çalışanlarınızı ve Çocuklarınızı Takip Edin

Çalışanlarınız veya çocuklarınız internet ve akıllı telefon özgürlüklerini kötüye kullanabilirler. Böyle bir durumda bir casus bir programın olması kullanışlı gelecektir. Casus yazılım yasadışı nedenlerle değil meşru yararlı amaçlar için tabi ki. Piyasada çok sayıda bu tarz yazılımlar olduğu için kullanmadan önce seçerken dikkatli olmalısınız. Tavsiye edilen bir casus uygulaması Android, iPhone, iPad ve Windows/MacOS bilgisayarınızdaki etkinlikleri izlemek için tasarlanmış olan iKeyMonitor olacaktır. Hedef telefon ve bilgisayarınızdaki birçok etkinliği (örneğin girilen tuş vuruşlarını, GPS konumunu, Takvim, iki taraflı kısa mesajlar, sesli mesajlar v.b.) kaydedebilirsiniz. Bu nedenle iKeyMonitor yazılımı en iyi casus yazılımlarından birisidir diyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

iKeyMonitor Takip Yazılımı Özellikleri

Gizli Mod İzleme

iKeyMonitor casus uygulaması gizli modda izleyerek anonimliği sağlar. Bu özellik çalışanlarınızın veya çocuklarınızın izlenmekte oldukları veya gözetim altında tutuldukları gerçeğini anlamamalarını sağlar. Yazılım aynı zamanda mobil cihaz ve PC bilgisini de gizler.

Girilen Bütün Tuş Vuruşlarını Kaydetme

Cihaz üzerinden girilen tüm tuş vuruşları gizli modda casus uygulaması tarafından kaydedilecektir. Telefon ve PC için hazırlanan bu casus uygulaması gizli karakter olan şifreleri bile günlüğe kaydedebilir. Bu gerçekten de ek bir avantaj. Hatta Apple Kimliğine yazdığınız şeyleri izleyebilirsiniz.

SMS ve Metin Mesajlarını Günlüğe Kaydetme

Gelen ve giden SMS ve metin mesajları iKeyMonitor tarafından izlenecektir. Ayrıca kişilerin telefon numaraları ve mesajların tarihleri ​​de kaydedilir ve bu da daha iyi anlaşılmasını sağlar.

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-1

Tüm Web Tarayıcı Etkinliklerini Takip Etme

Bu uygulama telefon ve bilgisayarınızdaki internet tarayıcılarında gerçekleşen tüm internet etkinliğini izleyebilir. Bu özellik ilgilendiğiniz kişinin interneti mümkün olan herhangi bir şekilde kötüye kullanmamasını sağlayabilir. Bu casus uygulaması ayrıca her web sitesinin URL’sini kaydedebilir ve size de göz atma geçmişini gönderebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp ve Skype gibi Sohbet Uygulamalarındaki Mesajları Kaydetme

Bu mesajcılardan gelen ve giden tüm mesajlar iKeyMonitor tarafından izlenebilir. Bu tür mesajlaşma uygulamaları çoğu kullanıcı tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Android ve iPhone için bu casus uygulaması gönderen ve alıcı bilgilerini de kaydeder.

Sesli Sohbet Mesajlarını İzleme

Android ve iPhone cihazlar için ek bir özellik sesli sohbet mesajlarının kaydedilmesidir. Sesli sohbet Android, iPhone, iPad kullanıcılarının yaptığı en yaygın şey olduğundan, bu özellik sesli mesajları casusluk etmenizi sağlar. iKeyMonitor yazılımı Facebook, WhatsApp, Viber, Line, KakaoTalk gibi çeşitli uygulamalarda sesli mesajları kaydedebilir.

Sosyal Paylaşım Ağını İzleme

iKeyMonitor yazılımı tuş vuruşlarını kaydetmek, sesli mesajlar ve sohbetleri kaydetmek ve sosyal paylaşım faaliyetlerinin ekran görüntülerini yakalamak suretiyle izlenen cihazın kullanıcılarının Facebook ve Instagram faaliyetlerini de izler.

Çocukları Takip Etmek İçin En İyi Ebeveyn Kontrolü Uygulamaları-2

E-posta İçeriğini Kaydetme

Android, iPhone, iPad gibi hedef cihazlarından oluşan e-postaların tüm içeriğine iKeyMonitor tarafından erişilebilir ve kaydedilebilir. E-postaların ayrıntıları hakkında endişelenmeniz gerekmez. Ayrıca bu güçlü casus uygulaması tarafından da düzgün şekilde günlüğe kaydedilirler.

Ekran Görüntülerini Düzenli Olarak Yakalama

Android, iPhone, iPad’in ekran görüntüleri bu casus yazılım uygulamasını kullanarak zaman zaman yakalanabilir. Ekran görüntülerini e-postalardan WhatsApp gibi sosyal habercilere kadar uzanan herhangi bir uygulamadan alabilir. Tercih edilen ekran görüntülerinin sayısı sizin tarafınızdan ayarlanabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

GPS Konumlarını Alma

Hedefin (çalışanınızın ya da çocuğunuzun) bulunduğu yer bu casus uygulaması aracılığıyla izlenebilir. Bu kişinin o zaman tam olarak nerede olduğunu öğrenmek istediğinizde yararlıdır. iKeyMonitor için tek şart GPS’in hedef telefonun ayarlarında etkinleştirilmesidir.

Notları ve Sesli Notları Günlüğe Kaydetme

iKeyMonitor tüm hatırlatıcıları ve notları kaydedebilir. Sesli notlar bu inanılmaz casus uygulaması tarafından bile korunmuş değildir. Notların ve sesli notların başlıklar, tarih, saat bu casus uygulaması tarafından kaydedilebilir.

Takvimi İzleme

Kendini organize tutmak için takvim şarttır. iKeyMonitor casus uygulamasının bu özelliği her gün hedef cihaz sahibinin ne yaptığını bilmesine yardımcı olur. Etkinliğin zaman çizelgesi ve durumu bu özellik aracılığıyla izlenebilir.

En İyi Ebeveyn Kontrolü (Çocukları İzleme) Uygulaması – Kidgy

Kişileri Kaydetme

Androidve iOS cihazında kayıtlı tüm kişilerin ayrıntılarına cihazın kullanıcılarının etkileşimde bulunduğu kullanıcıların ayrıntılarını bilmenizi sağlayan iKeyMonitor tarafından erişilebilir.

E-posta İle Gönderme veya FTP’ye Yükleme

Hedef cihazın tüm kayıtlarını e-postayla size gönderilebilir veya FTP alanına yükleyebilir. FTP, diğer casus uygulamalarında görülemeyen daha kullanışlı bir yöntem biçimi. Bu amaçla bir FTP hesabı oluşturmanız gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

iKeyMonitor Tanıtım

Son Sözler

Normal özelliklerin yanı sıra iKeyMonitor casus uygulaması uygulama engelleyici, ekran süresi sınırlaması, uzak yapılandırma ve çoklu dil desteği ve daha birçok özellikler sunar. Bu özellikler iKeyMonitor yazılımını cihazlarınız için en çok önerilen casus yazılımlarından biri haline getiriyor. Gerçek bir casus uygulaması bulmak zor ve iKeyMonitor bu tür bir uygulamadır.

iKeyMonitor Programı İndirmek İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com