Kategoriler
İnternet

WhatsApp’ın Bilmediğiniz Özellikleri-1

En Popüler Mesajlaşma Uygulaması

mobil platformlar için yayınlandıktan sonra büyük bir başarı elde eden ve bu başarı sonucu Facebook tarafından satın alınan WhatsApp uygulaması şu anda dünyanın en popüler ve en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve sohbet uygulamasıdır. 1 milyar kullanıcıya ulaşmasına çok az kalmışken acaba kullanıcılar bu uygulamayı tam randımanlı olarak kullanıyorlar mı? Yani bütün özelliklerini biliyorlar mı ve kullanıyorlar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp ve Bilinmeyen Özellikleri

Çift SIM Kartta WhatsApp Kullanma

Eğer Android bir akıllı telefona sahipseniz ve bu akıllı telefonunuz çift SIM kart özelliğine sahip ise ve siz her iki SIM kartta da WhatsApp kullanmak istiyorsanız bu mümkün. Bunun için Google Play Store’dan SwitchMe uygulamasını kullanın. Yalnız bu uygulamanın hem ücretsiz hemde ücretli sürümleri var. İstediğinizi kullanın.

Android İçin SwitchMe Uygulaması İndir

WhatsApp’ı Her Zaman Ücretsiz Kullanma

Bilindiği gibi WhatsApp uygulaması 1 yıllık ücretsiz sunulmakta ve bir yıl sonra ücretli olmakta. Ama eğer siz her zaman ücretsiz kullanmak istiyorsanız bunu yapmak da mümkün. Bunun için öncelikle bütün WhatsApp verilerinizi yedekleyin. Ardından WhatsApp uygulamasını mobil cihazınızdan kaldırın ve yeni bir kullanıcı gibi tekrar kurun. Hepsi bu kadar.

WhatsApp bilinmeyenleri-1

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme

Eğer eski WhatsApp mesajlarınızı sildiyseniz ve bu sildiğiniz mesajları geri getirmek istiyorsanız bunun için yapmanız gereken işlem çok basit. Uygulamayı mobil cihazınızdan kaldırın ve tekrar kurun. (Öncelikle WhatsApp verilerinizi yedekleyin.) Bu işlemi yaptıktan sonra WhatsApp size geçmişe yönelik mesajlarınızı geri getirmek istiyor musunuz diye soracaktır. Evet derseniz sildiğiniz mesajlar dahil geçmişteki bütün mesajlar gelecektir.

Bilgisayardan WhatsApp Kullanma

WhatsApp uygulamasını bilgisayarınızdan kullanmak isteyenler öncelikle www.whatsapp.com adresine girin ve burada bulunan QR kodunu mobil cihazınıza okutun.

Sponsorlu Bağlantılar

Otomatik Video ve Resim Oynatma

Eğer WhatsApp uygulamasının otomatik olarak video ve resim yüklemesini istemiyorsanız yapmanız gereken işlem şöyle;

Ayarlar” bölümüne girin. Buradan “Sohbet Ayarları” bölümünü seçin. Karşınıza gelen ekranda “Medyayı Otomatik İndir” seçeneğini seçin ve bu bölümde bulunan bütün seçenekleri “Yok” işaretleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com