Kategoriler
Özel Yazılım

Windows İçin Ücretsiz En İyi Güvenlik Programları

Bilgisayarınızın Güvenliğini Sağlayın

İnternette her geçen gün yeni tehlikeler ile karşı karşıya kalıyor, virüs belaları ile uğraşıyor ve kimlik bilgilerimizi korumaya çalışıyoruz. Riskin büyük olduğu sanal ortamda güvenliğinizi sağlamak da size kalıyor. Zararlılara karşı, virüslere karşı, bilgi hırsızlarına karşı ve daha bir çok tehlikeye karşı bilgisayarınızı korumak için para harcamanıza gerek yok.

Sponsorlu Bağlantılar

güvenlik

Ücretsiz bir şekilde bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak istiyorsanız aşağıda sıraladığımız ücretsiz ve en iyi güvenlik yazılımlarına ihtiyacınız var demektir.

AVG Anti-Virus

Bilgisayarınızı zararlı virüslere karşı korumak için ücretsiz ve en iyi antivirüs programı olan AVG Anti-Virus‘ü denemelisiniz.Bilgisayarınızı zararlılara karşı korumak için en ücretsiz çözüm.

İndirAVG Anti-Virus

WOT (Web of Trust)

Ziyaret ettiğiniz sitelerin güvenilir mi değil mi olduklarına karar veremiyorsanız bu aracı kullanabilirsiniz. WOT siteleri, güvenilirlik, çocuk koruması, veri ve satış güvenliği ölçütlerine göre değerlendiriyor ve sizi uyarıyor.

İndir: Web of Trust

KeePass

Her bir hesabınız için aynı şifreyi kullanmak çok tehlikelidir. Bunun için bütün hesaplarınız için farklı şifreler oluşturmalısınız. Oluşturduğunuz şifreleri aklınızda tutamıyorsanız KeePass’ı kullanın.Şifrelerinizi saklıyor ve size hatırlatıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

İndir: KeePass

TOR

İnternette görünmez olmak istiyorsanız ve arkanızda iz bırakmak istemiyorsanız bu programı kullanmalısınız. Bilgilerinizi sizin haberiniz olmadan toplayan web sitelerine karşı en iyi çözüm TOR olacaktır.

İndir: İndirebilmek için https://www.torproject.org/download/ adresine girin.

Sandboxie

bilgisayarınıza kötü niyetli yazılım bulaşmasından korkuyorsanız Sandboxie programını kullanmalısınız. Bir tür hayali işletim sistemi gibi çalışan bu program şüphelendiğiniz uygulamaları çalıştırıyor ve Windows üzerinde değişiklik yapılmasına izin vermiyor.

My Permissions

Sosyal ağlarda bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Siz farkında olmadan kişisel bilgilerinize kimlerin eriştiğini ve kullandığını bu uygulama sayesinde öğrenebiliyorsunuz.Bütün gizlilik ayarlarınızı bu uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Personal Software Inspector

En son çıkan yazılım güncellemelerinden haberdar olmak için Personal Software Inspector programını kullanabilirsiniz. Sürekli çıkan tehlikelere karşı en güncel yazılımı kullanmak büyük bir öneme sahip.Bu yüzden en güncel yazılımlarla güvende kalmak için bu programa ihtiyacınız olacak.

İndir: Personal Software Inspector

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com