Kategoriler
Android Özel

En İyi Android Ekran Kaydedici Uygulamaları

Android Telefon Ekran Videosu Kaydetme Nasıl Yapılır?

Oyun, görüntülü sohbet, eğitici videolar, telefonda yaptığınız herhangi bir işlem v.b. Android cihazınıza kaydetmek mi istiyorsunuz? İnsanlar gerek Youtube kanalları olsun gerek blog siteleri olsun gerekse başka nedenlerden dolayı Android telefonlarında yaptıkları uğraşları olsun bunları internet üzerinden yayınlama işi popüler oldukça ekran kayıt uygulamaları da aynı oranda popüler olmakta. Bu durum akıllı telefonları da olmazsa olmaz cihazlar haline getirmiştir. Ancak Android ekranınızı kaydetmek için doğru uygulamayı seçmelisiniz. Bu nedenle bizlerde sizler için en iyi Android Kayıt Uygulamalarını bir araya getirdik. Bu uygulamalar Android ekranını en kolay şekilde kaydetmenize yardımcı olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

AZ Screen Recorder

Eğer Android 5 Lolipop veya üzeri sürümüne sahip iseniz AZ Screen Recorder uygulaması sizin için en iyi Android ekran kaydedicisidir. Diğer ekran kayıt uygulamasından öne çıkmasını sağlayan birçok özellik içeriyor. Berrak düzeni ve düz işleme süreci en iyi özelliklerinden bazılarıdır. Ayrıca bu uygulamayı kullanmak için root erişimi gerektirmez. Size sunduğu özelliklerden çok etkileneceksiniz. Bu uygulamada en çok sevilen özellik zaman sınırlamasının olmamasıdır. Yani süre sınırlaması olmadığı için istediğiniz süre boyunca kayıt yapabilirsiniz. Başka bir önemli özellik filigran eklememesi. Uygulamanın filigranı olmadan videoları kaydedebilirsiniz.

Şaşırtıcı bir şekilde oyun, çevrimiçi toplantılar ve öğreticiler kaydetmeyi kolaylaştıran sesli HD videolar kaydedebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz. Ama Pro sürümünde mevcut olan ve ön kameraya bakan bir özellik daha bulunmaktadır. Bu nedenle bu özelliğe sahip olmak istiyorsanız ücret ödemeniz gerekir.

AZ Screen Recorder Video

Unlimited Screen Recorder

Unlimited Screen Recorder uygulaması Adından da anlaşılacağı gibi Android ekranınızı herhangi bir zaman sınırlaması olmadan kaydedebilirsiniz. Temiz ve etkileşimli kullanıcı arabirimi, ekran görüntülerini yakalamayı oldukça kolaylaştırdı. AZ Screen Recorder gibi bu uygulama da root gerektirmez.

Tek dokunuşla kayıt Android ekranınızı kaydetmeye başlamanın en kolay yoludur. Ücretsiz bir uygulama olsa da yine de videoların yanı sıra güçlü bir uygulama yapan sesi kaydetmenize izin veriyor. Ayrıca can sıkıcı filigranlardan uzak tutar. Uygulama tamamen ücretsiz ama şükranlarınızı göstermek için geliştiricilere bağış yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

ilos Screen Recorder

ICOS LLC tarafından geliştirilen ilos Screen Recorder uygulaması, öğreticileri hazırlamak veya çevrimiçi toplantıyı veya video sohbetini yakalamak için Android telefonunuzun ekranını kaydetmenizi sağlayan başka harika bir Android ekran kaydı uygulamasıdır. Android 5 Lollipop ve üzeri işletim sistemini destekliyor. Uygulamanın kullanımı oldukça kolay ve Android ekran kaydı için gerekli tüm özellikleri sunuyor.

Bu uygulamayı başarıyla yükledikten sonra uygulamaya giriş yapmanız veya kaydolmanız isteyecektir. Ancak bir hesap oluşturmak istemiyorsanız o zaman atlayabilir ve kayıt başlatmaya geçebilirsiniz. Ekranı kaydetmeyi bitirdiğinizde uygulamaya dönüp kaydı durdurmanız gerekir. Bundan sonra slayt göstericilere kolayca erişebilirsiniz. İsterseniz bunları doğrudan Youtube, Facebook, Dropbox, Drive v.b. ile paylaşabilirsiniz. Bu uygulamaya ücretsiz sahip olabilirsiniz.

NOT: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

ilos Screen Recorder Video

Telecine

Şimdi Telecine uygulamasının yardımıyla Android ekranınızı birinci sınıf video kalitesi ile kaydedin. Telecine uygulaması, herhangi bir kısıtlama olmaksızın Android ekranınızı kaydetmenizi sağlayan en iyi uygulamalardan birisi. Zarif düzen ve etkileşimli arayüz ile bu uygulama ihtiyacınız olan her şeye sahip.

Kayıt işlemi oldukça kolay bir şekilde benimseniyor. Minimum teknoloji bilgisine sahip bir kişi bile bu uygulamayı kolaylıkla kullanabilir. Yer paylaşımlı navigatörlerin yerleştirildiği sağ üst köşedeki kayıt düğmesine dokunmanız yeterlidir. Videoyu bitirdikten sonra kayıt butonu ile durdurun. Böylece kayıt için uygulamayı tekrar tekrar açmanızın gerekmez. Ses kaydını da destekleyen bu uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz.

NOT: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Telecine Video

https://www.youtube.com/watch?v=vRpCi3Z4UUs

Rec. (Screen Recorder)

Rec. (Screen Recorder) uygulaması güçlü özelliklere sahip güzel ve şık bir uygulamadır. Tamamen yapılandırılabilir yetenekler ve esnek ve düzgün bir arayüzden oldukça etkileneceksiniz. 1 saatlik ekran kaydı yapabilirsiniz. Bir mikrofon kullanarak videoyu ses ile birlikte kaydedebilirsiniz. Ayarlarını yapılandırın ve daha sonra kullanmak üzere kaydedin. Böylece diğer kayıtlarda da aynı konfigürasyonu çabucak kullanabilirsiniz. Geri sayım bu uygulamaya ek bir özelliktir. Ancak Android 4.4 veya daha düşük bir sürümünüz varsa cihazınızda çalıştırmak için root erişimi gerekecektir. Uygulama indirmek ücretsizdir.

Sponsorlu Bağlantılar

Rec. (Screen Recorder) Video

Screen Recorder

Android ekranımızı kaydetmek için basit ama güçlü bir uygulama istiyorsanız Screen Recorder uygulaması size göre. Android ekran kayıt amacına hizmet veren düzgün ve etkili bir uygulamadır. Bu Android ekran kaydedicisinde zaman sınırı bulunmadığı için zaman sınırını düşünmeden tanıtım ve eğitici videolar kaydedebilirsiniz. Ayrıca video kaydedilirken ekran dokunuşlarını da gösterir.

Hatta oldukça kullanışlı bir özellik olan kayıt başlangıcını geciktirebilirsiniz. Eğlenceli kısım telefonunuzu sallayarak kaydı durdurabilmenizi sağlar. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama ile ses kaydı yapabilmek için Pro versiyonunu almanız gerekir.

Vysor

Vysor uygulaması sezgisel bir arayüze sahip eğlenceli bir uygulamadır. Android cihazınızı bilgisayarınızda kontrol etmenizi sağlayan mükemmel bir uygulama. Bilgisayarınızdan sadece doğru oyunları oynayabilir, filmler seyredebilir, TV dizileri v.s. oynatabilirsiniz. En önemlisi bu uygulama ile Android ekranını kolayca kaydedebilirsiniz. Bu ekran kaydedici uygulamasını kullanmak için Android telefonunuza ve bilgisayarınıza da indirmeniz gerekiyor. Bundan sonra her iki cihazı da USB kablosuyla bağlayın. Başarıyla bağladıktan sonra her şeyi yapabilirsiniz. Uygulama ücretsizdir ama ücretsiz sürüm reklam içeriyor. Tamamen reklamsız bir deneyim istiyorsanız o zaman aylık ücret ödemeniz gerekir.

Vysor Video

MirrorGo Android Recorder

MirrorGo Android Recorder uygulaması Android cihazınızı bilgisayarınıza yansıtmanızı sağlayan bir Android emülatörü uygulamasıdır. Doğru kurulum işlemi ile uygulamayı kullanmak oldukça kolaydır. Her iki aygıtı sadece USB kablosuyla bağlamanız veya WiFi ile bağlamanız gerekir. Cihazları bağladıktan sonra yapabileceğiniz işlemler ekran yakalama, ekran görüntüleri alma, dosya aktarma, oyun oynama, video izleme v.b. Ayrıca tüm bu özelliklere ücretsiz sahip olabilirsiniz.

One Shot Screen Recorder

Video kaydedici ve video düzenleme araçlarını tek bir platformda istiyorsanız One Shot Screen Recorder uygulaması tam size göre. Diğer araçlardan benzersiz kılan kalite kaydedilen videoları düzenlemenizi sağlar. Önce ekranı yakalayıp kırpabilir, filigran v.b. ekleyebilirsiniz ve bundan sonra kaydedilmiş ve düzenlenmiş videoyu doğrudan uygulamadan yükleyebilirsiniz. Ayrıca zaman atlamalı videoları yakalamanızı sağlar. Uygulamayı ücretsiz olarak indirilebilirsiniz. Ama reklamsız deneyim istiyorsanız ücretli sürüme geçmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Mobizen

Mobizen uygulaması Android ekranınızı HD olarak yakalamanızı sağlar. Uzun videolar kaydedebilir ve Harici SD karta kaydedebilirsiniz. Kaydedilen videoların düzenlenmesi bu uygulama ile de mümkündür ve bunları ücretsiz olarak alırsınız.

Mobizen Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com