Kategoriler
Yazılım

Wondershare Filmora İle Videoya Müzik Ekleme

Wondershare Filmora İle Videoya Müzik Nasıl Eklenir?

Wondershare’den Fimora isimli program, video dosyalarınıza müzik dosyaları eklemek için kullanılan güçlü bir araçtır. Bu profesyonel yazılım ayrıca videonun uzunluğunu kısaltmanıza, oynatma hızını değiştirmenize ve videonuzun muhteşem olmasını sağlamak için biraz solgunluk efekti eklemenize izin veriyor. Yazılım ayrıca ücretsiz deneme sürümü sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Wondershare Filmora İle Videolara Müzik Nasıl Eklenir?

1 – Wondershare Filmora programını indirdikten ve kurduktan sonra açın ve video dosyalarını gösterge tablosuna ekleyin. Bunu iki farklı şekilde yapabilirsiniz. Bunlardan birisi içe aktarma butonunu kullanarak, diğeri ise video dosyalarını sürükleyip bırakarak. Tüm bu dosyalar sol panele eklenecek.

2 – Şimdi video dosyasını zaman çizelgesine sürükleyip bırakın. Birden fazla video klip varsa bunları sıraya göre tek tek sürüklediğinizden emin olun. Ardından müzik dosyasını zaman çizelgesine sürükleyin ve video uzunluğuna uyacak şekilde ayarlayın. Müzik dosyalarına çift tıklayarak ses dosyalarına bazı müzik efektleri de ekleyebilirsiniz. Sese uygulanacak istenen efektleri seçebileceğiniz bir ses düzenleme paneli açılacaktır.

3 – Nihai videoyu müzikle önizledikten sonra sonuçtan memnun kaldıysanız “Create (Oluştur)” butonuna tıklayın ve istediğiniz dosya formatını seçin. Nihai videoyu bilgisayarınıza aktarabilir veya iPhone, iPad gibi farklı cihazlar için video oluşturabilirsiniz. Ayrıca videoyu Youtube’a doğrudan yükleyebilirsiniz.

Wondershare Filmora Programını İndirmek İçin Tıklayın

Sonuç

Dolayısıyla Wondershare Filmora programı bir videoda müzik eklemek için kullanılan yöntemlerden birisi idi. Video kliplere müzik eklemek için yapılan işlemler son derece kolay. Bu durumda en sevdiğiniz videoyu seçip Wondershare Filmora yardımıyla video dosyalarınıza müzik eklemeye başlayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com