Kategoriler
Mobil

Xperia Ailesinin Yeni Üyesi – Sony Xperia A2 Akıllı Telefon Özellikleri

Xperia A2 Resmen Duyuruldu

Sony, Xperia ailesine yeni üyeler katmaya devam ediyor. En son duyurduğu Xperia ZL2 model akıllı telefonunun üzerinde çok kısa süre geçmesine rağmen bu kezde Xperia A2 modelini duyurdu. Özellikleri ile Xperia Z1 Compact akıllı telefona benzeyen bu model oldukça iyi seviyede. Yalnız Sony, Xperia A2 model bu akıllı telefonu yerel bir operatör olan NTT Docomo için özel olarak üretti.

Xperia A2 Özellikleri

Teknik özellikleri açısından Xperia Z1 Compact ile birebir aynı olan telefonun donanımı; 2.2 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 720p çözünürlüğünde 4.3 inç ekran, 16 GB dahili hafıza ve 20.7 MP Exmor RS kamera olarak sıralanabilir. Her ne kadar Xperia Z1 Compact ile aynı. Akıllı telefonlarında metal ve cam kullanmayı tercih eden Sony, muhtemelen A2’nin fiyat etiketinde indirim yapabilmek için telefonun arka kasasında mat plastik kullanmış.

Sponsorlu Bağlantılar

Xperia A2 akıllı telefon-1

Renk seçenekleri arasına turuncuyu da ekleyen Sony, akıllı telefonun fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Bir kaç önce yine Japonya’da NTT Docomo isimli operatör ile tanıtılan Xperia Z1f, Xperia Z1 Compact’ın Japonya versiyonuydu. Yine aynı şekilde mini akıllı telefonu tanıtan Sony, akıllara A2’nin aslında Z2 Compact’ın Japonya sürümü olup olmadığı sorusunu getirdi.

Xperia A2 akıllı telefon-2

Xperia A2 Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com