Kategoriler
Mobil Özel

Yeni ve Daha Güçlü Bir LG G6 Modeli – LG G6+

LG G6 + 128GB Depolama, Qi Kablosuz Şarj ile Geldi

LG, daha fazla depolama, B&O kulaklıklar ve yeni renk seçenekleri ile LG G6 Plus isimli G6 amiral gemisinin yeni bir sürümünü piyasaya sürdü. LG G6+ dahili belleği 128GB’a çıkarmış. Ayrıca Qi kablosuz şarj modeli de yeni gelen özelliklerden. LG G6+ birkaç yeni renk seçeneğine de sahip olacak. Bunlar Optik Deniz Mavisi ve Optik Terra Altın ve Optik Siyah.

Sponsorlu Bağlantılar

LG, ışık yansımasına bağlı olarak arka paneli değiştirme tonunu sağlayacak farklı kaplama da uygulamış durumda. Sonunda LG G6+, perakende B&O kulaklıklar ile gelecek. Fiyatının ne olacağı henüz belli değil.

LG G6 İçin Yeni Güncelleme de Geldi

Diğer yandan LG, orijinal LG G6 için birkaç harika yeni özellik sunacak ilk büyük yazılım güncellemesini de duyurdu. Bu arada, normal G6 için yeni yazılım, telefon kilitliyken bile çalışabilen yüz tanıma işlevselliğini getiriyor. Bu şekilde, kaldırıp yüzünüze göstererek kilidini açabilirsiniz. Düşük Güç Tüketimi adlı bir başka özellik, pil kullanımını iyileştirmek için Qualcomm yonga setini kullanıyor.

Bulunduğunuz yere ve hareketinize bağlı olarak sensörlerden veri topluyor ve güç kullanımını optimize ediyor. Diğer özellikler arasında, Hi-Fi Dörtlü sesin ince ses kontrolü ve ayarladığınız belirli bir numaradan gelen aramaları otomatik olarak kaydetmesi yer alıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com