Kategoriler
Özel Yazılım

2018’in En İyi ve En Hızlı VPN Servisleri

2018’in En İyi ve En Hızlı VPN Servisleri (Detaylı Anlatım)

2018’in en iyi ve en hızlı VPN servisleri internet kullanıcılarının birçoğunun merak ettiği ve ihtiyaç duydukları bir konudur. Şüphesiz hepimiz sınırsız internet kullanıyoruz. Haberlerden filmlere, sosyal platformlardan, videolardan canlı maçlara, hava durumu raporlarından trafik raporlarına ve daha birçok şeyi artık internet üzerinden yapıyoruz. Ama maalesef bunnu yapmanızı engelleyen bazı durumlar olabiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Artan çevrimiçi kimlik hırsızlığı, veri kaybı, casus yazılım, fidye yazılımı, gizli dinleme ve diğer birçok zararlı siber tehdidin ardında hiçbir zaman çok fazla koruyucu olamazsınız. İnternette hiç kimse güvende değil ve korsanların ve gözetmenlerin internete bağlı cihazlarınıza girip kişisel bilgilerinizi çalmaları, düşündüğünüzden daha kolay. Bu tür veriler hem maddi hem de duygusal açıdan büyük zarar vermek için kötüye kullanılabilir.

Verilerinize ulaşmak için bilgisayar korsanları IP adresinizi bir silah olarak kullanırlar. Çünkü IP adresiniz ile konumunuzu, PIN kodunuzu, şehrinizi, ISS’nizi ve diğer pek çok bilgiyi takip edebilirler. Yani eğer bir şekilde IP adresini gizleyebilirseniz ya da en azından onu maskeleyebilirseniz hackerların cihazlarınıza erişmesi çok daha zor olurdu.

VPN, orijinal konumunuzu ve IP adresini gizler ve size geçici bir bilgi verir. Bu nedenle kimse konumunuzu, IP adresinizi, çevrimiçi etkinliklerinizi v.b. izleyemez. Bunun yanı sıra coğrafi kısıtlamaların üstesinden gelip sansür engellemelerini atlamanıza yardımcı olur. Ülkenizde engellenmiş olsa bile tüm içeriği görüntüleyebilirsiniz. İşte sizin için 15 en iyi ve en hızlı ücretsiz VPN servisleri listesi.

2018'in En İyi ve En Hızlı VPN Servisleri

En İyi ve En Hızlı VPN Programları

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre kendiniz için en iyi VPN’yi elde etmenize yardımcı olacak en iyi ve en hızlı VPN’lerin listesini aşağıda verdik. Üstelik bu servisler hakkında mümkün olduğunca kısa bilgiler ile ne işe yaradıklarını anlatmaya çalıştık.

Sponsorlu Bağlantılar

1 – ExpressVPN

En hızlı VPN servislerinden birisi de ExpressVPN (https://www.expressvpn.com/tr) servisidir. Bu VPN’yi, en hızlı VPN listesinin üst sıralarına taşıyan çeşitli faktörler vardır. ExpressVPN son derece hızlı ve akış için çok iyi. En iyi özeliği 90’ın üzerinde ülkede sunucuları kullanıcılara sunabilmeleri ve böylece gereksinimlerine göre herhangi bir yeri seçebilmeleridir. ExpressVPN’in devasa sunucular listesi mükemmel bir seçim. VPN hızlı bir bağlantı sağlar ve bu VPN’ye güvenebilirsiniz. Ayrıca DNS sızıntısı koruması, otomatik bağlantı ve güvenlik duvarını atlamak için gizli mod da dahil olmak üzere tüm üst düzey fonksiyonlara sahip her cihaz ve platform için uygulamalara sahiptir.

ExpressVPN servisi verileri güvenli 256-bit şifreleme, katman 2 tünel protokolü (layer 2 tunnel protocol)/(IPSec) İnternet Protokolü Güvenliği, Noktadan noktaya tünelleme protokolü (Point-to-point tunneling protocol) ve Güvenli Yuva Tünel Protokolü (Secure Socket Tunneling Protocol) ile şifreler. Tek kusuru ücretsiz bir VPN değil ama 30 günlük para iade garantisi veriyor. Bu VPN servisten memnun değilseniz planınızı iptal edip paranızı geri alabilirsiniz.

2 – Proton VPN

Proton VPN servisi internette bulabileceğiniz başka bir harika ücretsiz VPN hizmetidir. Bu VPN güvenli e-posta hizmeti Proton postası yaratıcıları tarafından geliştirilmiştir. Tamamen ücretsiz olarak para harcamak zorunda kalmayacağınız mükemmel bir VPN. Veri kullanımı konusunda herhangi bir sınırlama yoktur. Yani tek bir kuruş ödemeden her zaman kullanabileceğiniz bir VPN istiyorsanız bu sizin için en iyi seçenektir. Ama ücretsiz sürümünü indirebilmeniz için ücretsiz olarak hesap oluşturmanızı istiyor.

3 – WindScribe

WindScribe VPN servisi, internette bulabileceğiniz popüler bir ücretsiz VPN’dir. Bu VPN sunduğu özellikler ile bulabileceğiniz en iyi ücretsiz VPN servisi yapıyor. WindScribe VPN ile ilgili harika olan şey her ay 10 GB’lık verileri ücretsiz planda kullanmanız için size sunmasıdır. Hatta WindScribe servisini arkadaşlarınıza yönlendirerek bu alanı artırabilirsiniz. Her başvuru için 1 GB veri sağlar. Twitter hesabınızda Windscribe hakkında Tweet yaparsanız ek 5 GB veri alırsınız. Tüm ücretsiz sunucu lokasyonları için hızlı bir bağlantı elde edersiniz. WindScribe servisi, IP adreslerinizi, bağlantı kayıtlarınızı ve ziyaret ettiğiniz siteleri kaydetmez. Ayrıca yerleşik bir reklam engelleyici ve güvenlik duvarı ile birlikte geliyor. Netflix’e bile erişebilirsin.

Bu VPN servisinin Chrome eklentisi de mevcut. Ama indirdikten sonra kullanabilmeniz için sizden ücretsiz üyelik oluşturmanızı istiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Hide.me

Halka açık Wi-Fi alanlarında güvenli bir şekilde sörf yapmak ister misiniz? Hide.me VPN bu iş için burada. Bu alanlarda veri hırsızlığı ve gizlilik kaybı olmadan halka açık kablosuz ağları kullanmanıza izin verir. Bu kesinlikle ücretsiz VPN ve iyi bir hız sunuyor. Hide.me VPN, OpenVPN şifrelemesi ile gizliliğinizi ve güvenliğinizi sağlar. Yasaklanmış veya engellenmiş içeriği 22 ülkede yayılmış 28 sunucuyla kolayca açabilirsiniz. Ancak veri kullanım sınırlaması var ve her ay sadece 2 GB veri kullanabilirsiniz.

Ama bu servis maalesef sadece 2 haftalık deneme sürümü sunuyor ve bu süre içinde sadece 500 MB veri kullanımına izin veriyor. Ayrıca Türkçe dil desteğine sahip.

5 – BetterNet

Şimdi burada sadeliği ile bilinen ücretsiz VPN geliyor. BetterNet yeni başlayanların kullanabileceği en popüler VPN’lerden birisi. Ama bunu daha iyi kılan özellik, veri kullanım sınırlaması olmaması. Betternet VPN’yi, veri kullanımı konusunda endişelenmeden istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Windows, Mac, Chrome ve Firefox için kullanılabilir. Fakat bu VPN’in bir dezavantajı var. O da bağlandığınız sunucuyu seçmenize izin vermez.

6 – VyprVPN

En iyi ve en hızlı VPN’den biri olan VyprVPN, kendi sunucularına sahip olan Golden Frog’a ait. VyprVPn son derece hızlı ve kullanımı kolaydır. Bu, sizin için mükemmel bir VPN yapan bir dizi verimli özellik sunar. VyprVPN sunucuları, kullanıcıların engellenen herhangi bir içeriğin engellenmesine yardımcı olan 70 ülkede bulunmaktadır.

VyprVPN’in verileri kamuya açık WiFi’de güven altına almanızı sağladığı için veri korumanız konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Ayrıca Vypr DNS’nin bir özelliği daha vardır. Netflix, Youtube videoları vb. Yayınlamayı seven herkes VyprVPN’i kullanabilir. Ayrıca, ilk kez VPN’yi kontrol edebilmeniz için 3 gün boyunca ücretsiz deneme sürümüne sahip olursunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

7 – GooseVPN

GooseVPN ücretsiz bir VPN servisi değil. Ama 30 günlük ücretsiz deneme sunuyor. Dolayısıyla bu 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü kullanabilir ve VPN’nin ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını kontrol edebilirsiniz. Sunulan hız inanılmaz ve herhangi bir takılma olmadan VPN kullanarak internette gezinebilirsiniz. GooseVPN, 50’den fazla sunucuya sahip ve istediğiniz yeri seçebilirsiniz. Kullanımı ise oldukça kolaydır.

8 – TunnelBear

Alabileceğiniz bir başka ücretsiz VPN ise Tunnelbear VPN’dir. Yeni başlayanlar için mükemmel bir ücretsiz VPN hizmeti. Tunnelbear VPN kullanımı son derece kolaydır. Yazılımı sadece sisteminize indirmeniz veya uygulamanızı akıllı telefonunuzda indirmeniz yeterlidir. VPN’ye bağlanmak için VPN’yi açmanız ve göz atmak istediğiniz bir konum seçmeniz yeterli. Ancak kullanım için sınırlı veri var. Kullanıcılar her ay sadece 500 MB veri kullanabilir. Twitter duvarınıza Tunnelbear VPN’yi paylaşarak ücretsiz 1 GB veri alabilirsiniz. Yalnız ücretsiz sürümünü kullanabilmeniz için ücretsiz üyelik istiyor.

9 – Zoog VPN

İşte listemizden harika bir ücretsiz VPN geliyor. Zoog VPN, Kanada, Singapur ve Hollanda sunucuları için konum belirlemenizi sağlayan yeterince iyi bir ücretsiz VPN’dir. Zoog VPN’nin gizlilik politikası güzel ve güçlü şifreleme verilerinizi koruyor. Veri kullanımı için ücretsiz kullanıcılara ayda 2 GB sunar. Ancak bu VPN’yi kullanarak Netflix ABD’nin kilidini açamayacağınız bir eksikliği var. 3 tane yeterli olmadığı için daha fazla sunucu olmasını diliyoruz.

10 – Hotspot Shield

Hotspot Shield harika bir ücretsiz VPN’dir. En çok kullanılan ve popüler ücretsiz VPN’den biri haline getiren birçok özellik sunuyor. Milyonlarca aktif kullanıcısı var. İçeriği 15 ülkeden sunucuları kullanarak engelini kaldırabilirsiniz. Ayrıca, çerez engelleyici ve reklam engelleyiciyle birlikte ücretsiz VPN ile birlikte bir Chrome uzantısı da var. Dahası ücretsiz kullanıcılar ayda 21 GB veri alıyor ve bu da ücretsiz bir hesapla çok fazla veri elde ediyor. Hız da harika.

11 – Pure VPN

Hızlı indirmelerin ve sınırsız bant genişliğinin keyfini çıkarın ve engellenen içeriğe ücretsiz erişin. PureVPN servisi, seçim yapabileceğiniz birkaç sunucu sunuyor. Ayrıca güvenlik duvarı ve bağlantı öldürme anahtarı gibi ekstra eklentilerle gizliliğinizi sağlar. Ayrıca kullanımı çok kolay ve mükemmel hızlı bir VPN.

Sponsorlu Bağlantılar

12 – Security Kiss VPN

Temel ihtiyaçlar için ücretsiz bir VPN’ye sahip olmak istiyorsanız Security Kiss VPN servisini de seçebilirsiniz. Size her ay yaklaşık 9 GB veri sağlayan günde 300 MB veri sunuyor. Gizlilik de iyi ve sağladığı hız iyi. Bununla birlikte ücretsiz ömür boyu plandan yararlanabilirsiniz. Bu servis seçtiğiniz herhangi bir cihazda kullanmanıza izin veriyor. Ayrıca tünel açma protokolleri OpenVPN ve L2TP/IPsec sunuyor.

13 – Surf Easy

SurfEasy başka bir ücretsiz VPN’dir. Bu servis, anonim olarak internette gezinmenizi, güvenlik duvarlarını atlamanızı ve engellenen akış hizmetlerine erişmenizi sağlayan harika bir VPN’dir. Bu VPN servisini ücretsiz planlı 16 ülkede 5 farklı cihaz ve yerde kullanabilirsiniz. SurfEasy ayrıca Amazon, Opera, iPhone, Mac, Chrome, Firefox ve Windows desteklemektedir.

14 – HideMyAss VPN

İsminin oldukça eğlenceli olduğunu biliyorum ama HideMyAss VPN, engellenen içeriği herhangi bir güçlük çekmeden tarayabileceğiniz ve anonim bir şekilde internette gezinebileceğiniz ücretsiz bir VPN’dir. 190’dan fazla ülkede binlerce sunucuya sahiptir. Ayrıca ABD Netflix uyumludur. Tam olarak keyif almanızı sağlamak için size hızlı bir hız sunar.

15 – SaferVPN

Son fakat en kötüsü değil. SaferVPN servisi, internette anonim olarak gezinmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir deneme sunuyor. Tamamen ücretsiz değil. Fakat bir ay boyunca kontrol edebilir ve ardından isterseniz satın alabilirsiniz. Günlüğe kaydetme politikası, sınırsız bant genişliği, 35 ülkedeki sunucular, etkileşimli, hızlı bağlantı hızı v.b. dahil olmak üzere birçok özellik bulunmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com