Kategoriler
Android Özel

Android L’de Yapılan Değişiklikler Nelerdir? Android L Yenilikleri

Android L’de Neler Değişti

Yeni Android işletim sistemi olan Android L kullanacaklar için şimdiden ne ile karşı karşıya olduklarını bilsinler. Android Ltasarım olarak tamamen değiştiği için Android L işletim sistemli bir cihaz elinize aldığınızda çok şaşıracaksınız. Çünkü en alışık olduğunuz görünümler bile değişmiş durumda. Bizler de Android L’de yapılan değişiklikleri sizlere aktarmaya çalışacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

Android L İle Gelen Değişiklikler Nelerdir?

Değişkliklerden birisi akıllı telefon yada tabletin ekranında bulunan düğmeler. Ana menü ve ana menünün sağındaki ile solundaki tuşlar değişmiş durumda.

Ekran Tuşları
Ekran Tuşları

Ayrıca Bakınız;

Android L Hakkında Herşey

Android L’de değişen bir diğer yenilik klavyeye gelmiş. Mesaj yazarken, online sohbetler yaparken, rehbere girdiğinizde ve klavyenin kullanıldığı her yerde olduğunuz zaman artık daha sade, daha şık ve göze daha hoş gelen bir klavye tasarımı bulunmakta.

Klavye
Klavye

Android L işletim sisteminde ayarlar menüsü de değimiş durumda. Daha doğrusu düzenleme yapılmış. Çünkü köklü bir değişiklik yok.

Ayarlar Menüsü
Ayarlar Menüsü

Android L’de bildirim menüsünde de değişilik yapılmış. Daha kategorilendirilmiş bir görünüme sahip bildirim ekranı ile yine göze hoş gelen bir tasarıma sahip.

Sponsorlu Bağlantılar
Bildirim Ekranı
Bildirim Ekranı

Android akıllı telefonlarınızda yada tabletlerinizde açık olan uygulamaların yada oyunların gösterildiği bölümde değişmiş. Açık olan uygulamalar ve oyunlar arka arkaya dizlmiş kartlar gibi gözükmekte.

Açık Uygulamalar Ekranı
Açık Uygulamalar Ekranı

Android L’de hesap makinesi ve benzeri uygulamalarda da değişiklik yapmış. Yapılan renklendirmeler ve efektler ile çok hoş bir görünüme kavuşmuş. Hesap makinesinde dokunduğunuz tuşun rengi değişmekte.

Hesap Makinesi
Hesap Makinesi

Buna benzer uygulamalarda da benzer durumlar söz konusu.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com