Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS için Görev Planlama Uygulaması – HotSchedules

HotSchedules İle İşlerinizi Düzene Koyun

Zaman geçtikçe restoranlar, perakende, spa, salonlar v.b. sayıları da artıyor. Aynı zamanda bu tür işletmeler çalıştıran kişilerden biriyseniz o zaman birçok zamanlamayla ilgili sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Örneğin otelcilik sektöründeki işletmeler, zaman çizelgeleme problemleri ile karşı karşıya. Hem küçük hem de büyük işletmeler zamanlamaları düzenlemek ve yönetmekle ilgili sorunlar yaşayabiliyor. Özellikle şirketler için yapılan programların zamanlarını unutmak büyük sorunlara neden olur. Ama HotSchedules isimli uygulama bu sorunlara çözüm getirmekte.

Sponsorlu Bağlantılar

HotSchedules uygulaması çalışanın zamanlamasını oluşturmak, korumak ve iletmek için kolaylaştıran hepsi birarada bir zamanlama uygulamasıdır. Ama aynı zamanda işyerinizi yönetmenizi ve işçilik maliyetinizi kontrol etmenizi de sağlıyor. Hem Android hem de iOS cihazları için uygulaması bulunan HotSchedules uygulamasının özellikleri hizmetlerini, olumlu ve olumsuz noktalarını aktarmaya çalışacağız.

HotSchedules uygulaması herhangi bir profesyonel zamanlama aracında gerekli özelliklerin eksiksiz bir listesi olan iyi bir uygulamadır. Çabuk programları hazırlamanıza ve iletişim kurmanıza yardımcı olan harika bir zaman kazandırıcı.

HotSchedules İnceleme

Kolay ve Kullanıcı Dostu Arayüz

Bir uygulamadaki en önemli şey uygulamanı arayüzü. Temiz, kullanıcı dostu, dağınık olmayan bir arayüze sahip olmas artı bir özellik. HotSchedules’i kullanmak için ek bilgiye ihtiyacınız yok. Tüm seçenekler ve sekmeler gayet açık ve net. Her şeyden önce HotSchedules’i kullanmak için geçerli bir HotSchedules hesabınız olmalıdır. Uygulamayı ilk açtığınızda tüm vardiyaları veya çalışma zamanlamasını gösterecektir. Ayrıca herhangi bir şey hakkında bir bildirim mevcutsa bunu ana pencerenin en üstünde gösterebiliriz.

Sol üst köşede bir gezinme butonu var. Bu butona basarak sizi HotSchedules menüsüne götürür. Zamanaşımı ve istekler, Personel, mesajlaşma, uyandırma onayları, ToDo Seyir Defteri ve çok daha fazlasını içeren bir menüe sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Zamanlamaları Anında Hazırlama

HotSchedules uygulaması, iş yükü ve zamanı en aza indirgemenize yardımcı olur. Bu uygulamayı kullanarak birkaç dakika içinde çalışanlar için vardiya ayarlayabilirsiniz. HotSchedules verilerinizi tek bir yerde tutar. Böylece zamanaşımı taleplerini kullanarak daha rahat ve daha doğru zaman çizelgeleri oluşturabilirsiniz. Uygulama ayrıca zamanlamaları oluşturmak için birkaç şablon da sunuyor. İsteğinize göre bu şablonlardan herhangi birini seçebilirsiniz.

Programınızı Her Yerde Görüntüleme

HotSchedules uygulaması programlarınızı istediğiniz zaman istediğiniz yerde mobil cihazınızda görüntülemenizi sağlar. Böylece kaymalarınızdan hiçbirini unutmazsınız. Vardiyanızın tümü HotSchedules uygulamasının ana sayfasında görünür. İş programının tarih, gün ve zamanlaması gibi tüm ayrıntıları çok iyi bir şekilde gösterir. Böylece HotSchedules uygulaması ile çalışma programlarınızdan hiçbirini unutmayacaksınız.

İsterseniz programları aynı zamanda mobil takviminizle de senkronize edebilirsiniz. Bununla birlikte bir haftadan diğer haftaya programlarınızı kopyalamanıza izin vermemesini bir dezavantaj olarak görüyorum.

İşçilik Masraflarını Kontrol Etme

HotSchedules uygulamasının gerçekten faydalı bir özelliği. Uygulama işçilik maliyetinden tasarruf etmenize yardımcı olur. Önceden tahmin ve rapor imkanı sağlıyor. Bundan böyle doğru kişiyi doğru zamanda planlayabileceksiniz. Bu işçilik maliyetlerini kontrol etmenize yardımcı olacaktır. HotSchedules uygulaması tahminleri öngörmenizi sağlıyor. POS satışları ve işgücü verilerine dayanarak gelecekteki programlarınızı 4 haftaya kadar doğru olarak tahmin edebilirsiniz. İşgücü bütçesi, günlük görevlendiriciler fazla mesai uyarıları, çalışan sertifikaları ve çok daha fazlası gibi birçok konuda raporlar alabilirsiniz.

Vardiyaları Değiştirme, Güncelleme, İptal Etme ve Onaylama

Bu özellik ekip üyelerinin yanı sıra yönetici veya kullanıcı için gerçekten yararlıdır. İşletmenin müdürüyseniz kolayca yönetme oluşturabilir, iletişim kurmayı reddedebilir veya vardiyaları onaylayabilirsiniz. Uygulama vardiya konusunda ekip üyelerine veya çalışanlarına bildirim göndermenizi sağlar. Takım üyesiyseniz veya çalışıyorsanız isteği serbest bırakmaya veya vardiyaları değiştirmeye gönderebilirsiniz. Vardiya değişimini istemek için yalnızca birkaç tıklama gerekiyor. İstediğiniz kaydırmayı tıklamanız ve ardından bu kaydırmayı takas etmeniz ve bu kaymayı serbest bırakma seçeneğinizi seçmeniz yeterlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

Hızlı Bildirim

Uygulama vardiyalar veya önemli olan diğer şeyler hakkındaki bildirimleri yapabilirsiniz. Yani bir toplantı bir planlama yapmak istediğinizi varsayalım ve bunu tüm çalışanlara söylemeniz gerekiyor. O zaman toplantı ile ilgili bir bildirimi tüm ekip üyelerine gönderebilirsiniz. Ekip üyeleri ayrıca zamanlama değişiklikleri, vardiya yerleri v.b. gibi özel bildirimleri ayarlayabilir.

İyi Gelişmiş İletişim Platformu

İletişim bir takımda çalışmak için önemli bir şeydir. HotSchedules bu özelliği de sağlar. Size iyi geliştirilmiş bir iletişim sistemi sunuyor. Metin mesajı veya e-posta yoluyla diğer ekip üyelerine mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca mağazalar arasında mesajlar yayınlayabilirsiniz. Bununla birlikte yalnızca basit metin mesajları gönderebilirsiniz. İletilere dosya eklemenize izin vermiyor.

Tek Tıklama ile Çalışan İletişim Bilgilerini Alma

Artık belli bir çalışan hakkında bilgi edinmek için büyük kayıtlar kullanmak zorunda değilsiniz. Bu uygulamayı kullanarak isimleriyle kolayca çalışanların iletişim bilgilerini ulaşabilirsiniz.

HotSchedules Artıları

  • Kullanımı kolay.
  • 7 gün 24 saat Müşteri desteği.
  • Hızlı bildirimler.
  • Programları kolayca oluşturabilir ve iletişim kurabilir.
  • Hem Android hem de iOS cihazlarını destekler.
  • Ücretsiz raporlar ve tahminler.

HotSchedules’in Eksileri

  • Uygulama indirmek ücretsiz değil. Bazı insanlar maliyetli bulabilir.
  • Çalışanlara mesaj dosyaları eklenemiyor
  • Bir haftadan diğerine takvimler kopyalanmasına izin vermiyor

Sonuç

Genel olarak HotSchedules uygulaması hepsi bir arada programlama uygulamasıdır. Programları uygun bir şekilde yönetmenize ve oluşturmanıza yardımcı olur. Uygulama hem ekip üyelerinin yanı sıra yönetici için de çok yararlı. İletişim sistemi de çok güçlü. Çalışanların her birine planlama ve vardiya hakkında HotSchedules platformu veya e-mail üzerinden bilgilendirebilirsiniz.

Android İçin HotSchedules İndir

iPhone/iPad/iPod touch (iOS) İçin HotSchedules İndir

Resmi Web Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com