Kategoriler
Ne & Nasıl

Asus Zenfone 2 Laser Güncelleme

Yazılım Güncelleme Önemli mi?

Yazılım güncellemenin amacı Asus Zenfone 2 Laser akıllı telefonunuzda mevcut hataları ve sorunları düzeltmek yada en aza indirmek. Bu nedenle üretici tarafından yapılan bir güncelleme varsa bunu yüklemeniz sizin faydanıza. Asus Zenfone 2 Laser akıllı telefonlarda güncelleme olduğunda genellikle güncelleme olduğuna dair uyarı vermekte ama kontrol etmekte fayda var.

Sponsorlu Bağlantılar

Asus Zenfone 2 Laser Yazılım Nasıl Güncellenir?

Asus Zenfone 2 Laser akıllı telefonunuzda güncelleme olup olmadığını kontrol etmek için ve eğer güncelleme varsa yüklemek için;

1 – Ana ekranda iken parmağınız ile ekranın en üstünden aşağıya doğru sürükleyin ve Ayarlar ikonuna dokunun. Yada direk menüden “Ayarlar” bölümüne girin.

2 – Karşınıza gelen ekrandaki seçenekler arasından “Sistem güncellemeleri” bölümüne girin ya da “Cihaz Hakkında > sistem güncellemeleri” yolunu izleyin.

3 – Sonraki ekranda ekranın altındaki “Güncelleme Denetle” butonuna dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer güncelleme yok ise herhangi bir pencere yada uyarı çıkmayacaktır. Ama eğer güncelleme var ise karşınıza çıkacak ve sizden yüklemek isteyip istemediğiniz soracak. Sonrasında ise talimatları izleyeceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com