Kategoriler
Galeri

Bluetooth ile Hem Şarj Etme Hemde Müzik Dinleme Cihazı – AirWave Özellikleri ve Fiyatı

Cobra Electronics’ten Kablosuz Şarj ve Hoparlör

CES 2014 teknoloji fuarında hiç beklenilmeyen atılımlarda olmuyor değil. Zira Cobra Electronics firması kablosuz bir şekilde sadece Bluetooth kullanarak telefonunuzu hem şarj edecek hemde kablosuz bir şekilde hoparlörden müzik dinlenebilecek bir teknoloji ile karşımızda. Artık şarj için kablo devri kapandı diyebiliriz.

Bluetooth’lu Şarj ve Hoparlör

Büyük markaların aksine hiç adını duymadığınız isimler de CES 2014’te oldukça ilgi topladı. Bunlardan bir tanesi de Cobra Electronics. Şirket bu sene piyasaya sürmeyi hedeflediği yeni üçüncü parti ürününü tanıttı. Akıllı telefonlarda kullanılacak olan Bluetooth şarj ve hoparlör kiti, fuara gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı. AirWave Mini ve AirWave Box adındaki bu iki yeni ürün Mart ayında pazara sunulacak. AirWave Mini 40 dolar, AirWave Box ise 80 dolar fiyat etiketiyle marketteki yerini alacak. Çok kullanışlı gözüken bu cihazlar, telefonunuzu üzerine koyduğunuz zaman şarj etme görevini görüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Cobra Electronics AirWave

Üstelik kablosuz olarak akıllı telefonunuzda bulunan müzikleri AirWave ürünleri sayesinde yüksek ve temiz bir sesle dinleyebileceksiniz. Cobra Electronics’in bu yeni ürünleri ile ilgili değinmemiz gereken asıl nokta ise ses hizmetinde ne kadar verimli olacağı? Şirket AirWave serisi için çok özel bir ses çipi geliştirdiklerini söylediler. Mevcut ses çiplerinden ziyade tamamen kendi yazılımları ve kendi imalatları ile geliştirdikleri AirWave, kablosuz şarj seçeneği haricinde kablosuz hoparlör görevini de başarıyla üstleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com