Kategoriler
Yazılım

Casus Yazılım Bulma ve Temizleme – Spybot – Search & Destroy İndir

Virüs Temizleme Programı

Spybot – Search & Destroy programını bilgisayarınıza indirerek bilgisayarınız da bulunan syware yani casus yazılımları temizleyebilir ve tekrar bulaşmasını engelleyebilirsiniz. Spybot – Search & Destroy bilgisayarınızı olası casus yazılımlarına karşı güvende tutar. Gelişmiş güvenlik duvarı sayesinde artık içiniz daha rahat olacaktır. Spybot – Search & Destroy programı sayesinde kişisel verileriniz başka şahıslar tarafından ele geçirilmeyecektir. Bilgisayarınız da bulunan casus yazılımlar anında bulunarak temizlenecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

İntеrnеt tаrауıсınızdа оluşаn іstеmsіz еk рrоgrаm уüklеmеlеrі  аçılаn реnсеrеlеr  çökmеlеr vе hаtаlаr bіlgіsауаrınızа bulаşmış kötü nіуеtlі bіr уаzılımın hаbеrсіsі durumundаdır.  İştе bu gіbі durumdа уарtığınız gеzіntіlеr bаşkаlаrı tаrаfındаn іzlеnіуоr оlаbіlіr  Sруbоt – Sеаrсh & Dеstrоу sürеklі оlаrаk günсеllеnеn vеrіtаbаnı іlе sіzі еn günсеl tehditlere karşı korumaya hazır.

Casus Yazılım Bulma ve Temizleme - Spybot - Search  Destroy İndir

Spybot – Search & Destroy programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Spybot – Search & Destroy programının Türkçe dil desteği vardır. Patrick M. Kolla tarafından üretilen Spybot – Search & Destroy programının dosya boyutu 44.37 MB’dır. Spybot – Search & Destroy programını Win 8, Win 7, Win XP, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınız da kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Spybot – Search & Destroy İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com