Kategoriler
Ne & Nasıl

Cep Telefonların Boyutlarını (Ebatlarını) Karşılaştırma (Kıyaslama)

Hangi Telefon Daha Büyük

Sahip olduğunuz, satın almayı düşündüğün veya beğendiğiniz herhangi bir telefonunun hangi telefona kıyasla daha büyük yada daha küçük olduğunu öğrenmek isterseniz bunu yapmak oldukça basit. phone-size.com adresinde hemen her telefonu yanyana koyup boyutlarını yani en ve boylarını birebir rahatlıkla karşılaştırabiliyorsunuz. Milimetre, inch, pixel v.b. şeklinde telefonların en ve boy ölçülerini görebiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonun Ne Kadar Büyük

Web sayfası üzerinde yanyana getirip, boyutlarını rahatlıkla görebileceğiniz telefonların aynı zamanda görüntü formatınızı ve boyutları üst kısımdan ayarlayabiliyorsunuz.

Seçim kutusu üzerinden eklemek istediğiniz telefonun ismi üzerine tıklamanız yeterli. Ardından telefon doğrudan karşınıza getiriliyor ve diğer eklemeleri de yapıp, boyutları rahatça kıyaslayabiliyorsunuz.

Ayrıca burada yer verilen “Clear All” seçeneği ile tüm telefonları kaldırabilir ya da “Toggle screens” ile de telefonların ekranlarındaki görüntüyü kıyaslamanın daha doğru olması açısından aynı hale getirebiliyorsunuz.

Görünüm ve boyutların daha da iyi anlaşılması için ayrıca her telefonun alt kısmında boyutlar ve ekran büyüklükleri gibi bazı ayrıntılara da yer veriliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

phonesize

Bu arada telefonlar üzerinde sürükle/bırak yöntemiyle yer değişimi gerçekleştirildiğimizi de not olarak düşelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com