Kategoriler
Yazılım

Disk Birleştirme ve PC Hızlandırma Programı – Smart Defrag İndir

Disk Performansı Arttırma Programı

Smart Defrag programı bilgisayarınıza indirdikten sonra sabit disklerden istediğiniz verim ve performansı alabileceğiniz bir disk birleştirme programıdır. Bilgisayarınız da uzun süreli dosyaları bulunduruyorsanız sabit diskler yavaşlamaya ve donmaya başlayabilir. Smart Defrag programı bu sorunlara yeterince çözüm oluyor ve bilgisayarınız da böylece hızlanmaya ve performansını arttırmaya başlıyor. Smart Defrag programı ile dağınık halde bulunan dosyalarınız artık belli bir düzene girecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Smart Defrag programı sabit diskiniz de bulunan çöp dosyaları tespit ederek bunları izniniz dahilinde silme işlemine alabiliyor. Smart Defrag programının arayüzü ve tasarımı oldukça güzel ve kolay anlaşılır durumdadır. Smart Defrag programını bilgisayarınıza yükledikten sonra gözle görülür bir şekilde sabit disklerin ve bilgisayarın hızlandığını kendi gözlerinizle görebileceksiniz.

Disk Birleştirme ve PC Hızlandırma Programı - Smart Defrag İndir

Smart Defrag programının üretici şirketi IObit‘tir. Programı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.  Smart Defrag programının dosya boyutu 10.86 MB’dır. Smart Defrag programının Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Böylece programı kulanırken zorlanmayacak ve kolay bir şekilde üstesinden gelebileceksiniz. Ayrıca İngilizce, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Fransızca, Rusça, Bulgarca ve Japonca dil desteklerine de sahiptir. Smart Defrag programını Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10 Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınız da kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Smart Defrag İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com