Kategoriler
Yazılım

İnternetten Dosya Nasıl İndirilir? – Internet Download Manager (IDM) İndir

İnternetten Dosya İndirme Programı

Internet Download Manager (IDM) programını bilgisayarınıza indirdikten sonra artık İnternet’ten indirmek istediğiniz dosyaları kolay bir şekilde indirebileceksiniz. Programın FTP, HTTP, HTTPS, SHTTP, Proxy desteği bulunmaktadır. Ayrıca indireceğiniz dosyaların indirme hızını yükseltebiliyorsunuz. Hemen hemen bütün İnternet tarayıcıları ile uyumlu çalışan Internet Download Manager (IDM) programı ile indirdiğiniz dosyaları durdurabilir ve üzerinden uzun bir süre geçse de kaldığınız yerden indirmeye devam edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Internet Download Manager (IDM) programının en güzel özelliklerinden bir tanesi de yeni bir güncellemesi çıktığı zaman sizin uğraştırmadan direk bildirim gönderiyor ve bunu size haber veriyor. Böylece sizler en son sürümü anında indirip kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Internet Download Manager programı sizin için bir dosya indirdiği zaman mevcut sistemi fazla zorlamadan ve bilgisayarınızı yavaşlatma ve donmalara sebep olmadan görevini yerine getiriyor. Programın içerisinde bulunan Seçenekler bölümünden hangi tarayıcı ile uyumlu bir şekilde çalışıp çalışmayacağını da ayarlayabilirsiniz.

İnternetten Dosya Nasıl İndirilir - Internet Download Manager (IDM) İndir

Internet Download Manager (IDM) programının deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ancak bu deneme sürümünün süresi bittiği zaman programı satın almanız gerekecektir. Internet Download Manager (IDM) programının Türkçe dil desteği vardır böylece programı kullanırken pek zorlanmayacak ve kolay bir şekilde anlayabileceksiniz. Bunun yanı Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca ve İngilizce dil desteklerine de sahiptir. Tonec INC. tarafından üretilen bu program Win8, Win7, Vista, WinXP, Win8.1 gibi Windows işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Internet Download Manager (IDM) İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com