Kategoriler
Yazılım

Gelişmiş Resim Görüntüleme Programı – IrfanView İndir

Ücretsiz İndirebileceğiniz Fotoğrafları Gösterme Programı

IrfanView programının boyutu oldukça düşük olmasına rağmen hemen hemen her bilgisayar kullanıcısına hitap etmektedir. Yeni başlayanlar ve profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış olan IrfanView resim gösterici programın da bir çok özellik bulunmaktadır. IrfanView programının grafik özellikleri oldukça gelişmiştir. Şimdiye kadar ilk defa GIF desteği veren bir program olan IrfanView içerisinde bulundurduğu özellikleri ile kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

IrfanView programı ile resimlerinizi istediğiniz gibi kesip biçiyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Programın diğer özellikleri arasında batch dönüşümü, ekleme, keskinleştirme veya blur efektleri verebiliyor, panoramalar yaratabiliyor, renkleri değiştirme modları bulunmaktadır. JPG, GIF, BMP, TIF, PNG, LWF, PCX, TGA, PCD, RAS, RLE, DIB, ICO, CUR, ANI, WMF, EMF, PPM, PGM, PBM, IFF, PSD, CPT, CLP, EPS, CAM, G3, WAV, MID, RMI, AIF, MP3, WMA formatlarını da desteklemektedir. IrfanView programı kullanıcılar tarafından Windows işletim sistemli bilgisayarlar da kullanılabilecek en iyi ücretsiz programların başında gösteriliyor.

Gelişmiş Resim Görüntüleme Programı - IrfanView İndir

IrfanView programını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. IrfanView programının Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Böylece programı daha kolay bir şekilde kullanabileceksiniz. Ayrıca İngilizce dil desteğinin olduğunu da bilmenizi isteriz. IrfanView programının dosya boyutu 1.81 MB’dır. Irfan Skiljan tarafından üretilen programı Win8, Win7, Vista, WinXP gibi Windows işletim sistemli bilgisayarınız da kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: IrfanView İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com