Kategoriler
Oyun

EA Sports’tan 2014 Fifa World Cup Brazil (2014 Fifa Dünya Kupası Brezilya) Oyunu Geliyor

2014 Brezilya Dünya Kupası Oyunu

Gerek bilgisayar için gerek Play Station için gerekse diğer platformlar için en iyi futbol oyunları yapımcısı Electronic Arts Sports yada kısaca EA Sports firması bu yıl Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupasının da oyununu çıkaracağını duyurdu. Yani “2014 Fifa World Cup Brazil” oyunu yakında bizlerle.

17 Nisan’da Çıkacak Ama Sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 İçin

Avrupa’da 17 Nisan’da raflardaki yerini alacağı duyurulan yapımın standalone tarzında bir yapıya sahip olacağı belirtildi. (Ek paket olmasına karşın tek başına da çalışabilecek. Oyunu Fifa 14’ün üzerine kuranlar ekstra içeriklere sahip olacaklar). EA Sports, Fifa World Cup 14’ün yalnızca PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlanacağını açıkladı. EA Sports yetkilileri, oyunun yeni nesil konsollar ve PC için gelmemesinin nedenini ise, Fifa oyuncularının bu platformlarda yeteri kadar fazla olmamasına bağladılar.

Sponsorlu Bağlantılar

2014 Fifa dünya kupası Brezilya

Öyle görünüyor ki, Fifa 14’ün yeni nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One’da ki satış rakamları EA Sports’u yeterince memnun edememiş. Fifa World Cup 2014’te aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 203 milli takım, 19 teknik direktör, 7469 oyuncu ve 21 stadyum bulunacağı da oyunla ilgili verilen bilgiler arasında.

2014 Fifa Dünya Kupası Brezilya Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com