Kategoriler
Soru Cevap

Ekranı Kırılan Samsung Galaxy S5’ten Rehber ve Galeri Kurtarma

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Samsung Galaxy S5 cihazın iç ekranı kırıldı ve tamamen karardı. İçindeki medyayı ve rehberi kurtarmak istiyorum yalnız cihazda model kilidi var. Acil yardım edin ne yapabilirim? [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba;

Daha önceki yazılarımızda bu konudan bahsetmiştik. Sitemizde arama yaparak bu yazılarımıza ulaşabilirsiniz. Ama ben bir kez daha anlatmaya çalışayım. Özellikle Samsung cihazlarda bu durum çok daha kolay. Çünkü Samsung’un kendi geliştirdiği Kies isimli program ile bu mümkün.

Ekranı Kırılan Samsung Galaxy S5'ten Rehber ve Galeri Kurtarma

Telefonunuzun Android sürümüne uygun olan Kies programını bilgisayarınıza kurun. Daha sonra telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Daha sonra rehber, galeri gibi istediğiniz verileri yedekle deyip başka bir Samsung telefona aktarın. Sonrasında verilerinizi ve rehberi kontrol edin.

DİKKAT; Telefonunuzun kapanmaması gerekiyor. Eğer telefonunuz kapanırsa Sim kilidini girmek için ekranı görmeniz gerekiyor. Ekranda kırık olduğu için bu mümkün olmaz. Eğer kırık ekranda sayıların yerlerini tahmin ederek Sim kilidi yani pin kodunu girmeye çalışırsanız ve 3 defa yanlış girerseniz bu kez Sim kartınız bloke olur ve sıkıntı daha da büyür.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki yazımızı okuyun.

Ekranı Kırık ve Kararmış Samsung Telefondan Rehber Kurtarma

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com