Kategoriler
İnternet

En Çok Aranan Kelimeler Arasında Galaxy S4 ve iPhone 5S

Galaxy S4 ve iPhone 5S Rekabeti

Bildiğiniz gibi Samsung ve Apple merakla beklenen bu modellerini aşağı yukarı aynı zaman dilimi içerisinde piyasaya çıkarmıştı. Piyasaya çıktığı günden beri özellikleri ile her iki markanın bu modelleri halen bir yarış halinde diyebiliriz. Bu yarış Google’da da ortaya çıktı. Zira 2013 yılında Google arama motorunda en çok aranan ilk 10 kelime arasında bu iki model var.

Arama Motorunda da Rakipler

Google meraklıları için ve tabi ki kendi reklamını yapmak için her yıl açıkladığı Google da en çok arananlar listesini bu yıl için de açıkladı. Dikkat çeken en önemli noktalarıdan birisi de Samsung Galaxy S4 ve iPhone 5S oldu. Bu listede telefon olarak sadece iPhone 5S ve Galaxy S4 yer aldı. Bir düşünün, 1 yıl içerisinde dünyanın en çok kullanılan arama motoru olan Google’ı kaç kere ziyaret ediyoruz ve hangi kelimeleri arıyoruz? Yılı geçin bir gün içerisinde yaptığımız aramalarımızı hatırlamamız bile oldukça güç. Ancak Google bunları her yıl kayıt altına alıyor ve yıl sonunda kullanıcılarla paylaşıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S4 - iPhone 5S

Bu anlamda bu yılki paylaştığı listede de bir çoğumuzun aradığı kelimeler yer alıyor.Google’ın dünyada en çok aranan 10 kelime listesinde ise bizlerin ilgi alanına giren kelimeler de bulunuyor. Bunlar iPhone 5S ve Galaxy S4. Başka bir deyişle, 2013 yılının en çok arananlar listesinde telefon olarak sadece iPhone 5S ve Galaxy S4 yer aldı. İlk 10 listesinde Apple’ın iPhone 5S’i üçüncü sırada yer alırken, Galaxy S4 ise sekizincisırada bulunuyor. Ayrıca Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4 ise bu listededokuzuncu sırada. Bunların yanında yakın zamanda kaybettiğimiz Nelson Mandela vePaul Walker gibi isimler de listede.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com