Kategoriler
Özel Yazılım

En İyi 10 Gif Oluşturma Programları

En İyi GIF Nasıl Oluşturulur?

Günümüzde GIF dosyaları özellikle sosyal medyada oldukça popüler hale geldi. İnsanlar yaratıcı ve ilginç GIF’leri Facebook sayfalarında, Instagram’da v.b. yayınlamaya hazırlar. İnsanlar onları gerçekten ilginç buluyor. İnsanlar GIF’lerle diğer görsellerden çok daha fazla etkileşime girerler. Animasyonlu GIF dosyaları oluşturmanıza yardımcı olan pek çok yazılım ve araç var. Bu yazılımı kullanarak saniyeler içinde kolayca GIF dosyaları oluşturabilirsiniz. Bu araçlar, birden fazla resim kullanmanın yanı sıra videolardan GIF’ler oluşturmanıza da olanak tanır. Ayrıca, bu yazılımın yardımıyla telefonunuzun veya bilgisayarınızın kamerasını kullanarak kendi kendinize GIF oluşturabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Falco GIF Animator

Bu program en iyi GIF dosya üreticisinden biridir. Kendi animasyonlu GIF’lerinizi düzenlemenize, çizmenize ve yaratmanıza izin verir. Yazılım, çizgi, kalem, metin, dikdörtgen, dolgu aracı, elips, seçim aracı v.b. gibi farklı araçlar kullanarak kendi çerçevelerinizi oluşturmanızı sağlar. Bazı görüntüleri GIF oluşturmak için içe aktarmak isterseniz, bunu da yapabilirsiniz. Aynı zamanda PNG, JPG, ICO, PSD, PCD v.b. dosya formatlarını yüklemenizi sağlar.

Hatta MS boyası gibi diğer editörlerden dosyaları yapıştırabilirsiniz. Araç aynı zamanda flip, kaydırma, kontrast, parlaklık, bulanıklık, gri tonlama, kabartma gibi kontrastlı efektler de sunuyor. Yani, genel olarak harika bir GIF dosyası oluşturabilirsiniz. Ücretsiz sürüm de mevcuttur ve isterseniz bu yazılımın tam sürümünü satın alabilirsiniz.

Falco GIF Animator Video

Falco GIF Animator Resmi İndirme Sayfası

GIFs.com

Bu program, animasyonlu GIF dosyaları oluşturmak için harika bir araçtır. Temiz ve kullanımı kolaydır. Kullanıcı dostu arayüzü muhteşem GIF yapma deneyimi sunar. URL’sini kopyalayarak Youtube, Instagram, Vine vb. Gibi popüler web sitelerindeki herhangi bir videoyu yazılıma yüklemenizi sağlar. Bundan sonra, videonun GIF yapmak istediğiniz herhangi bir bölümünü seçebilirsiniz. Gerekirse kendi videolarınızı da yükleyebilirsiniz. Yazılım aynı zamanda altyazı, dolgu, çıkartma gibi bazı efektler de sunar.

Bunları GIF’lerinize daha çekici ve ilginç hale getirmek için ekleyebilirsiniz. GIF’inizi tamamladıktan sonra bunları istediğiniz yerde kolayca paylaşabilirsiniz. Ayrıca, çevrimiçi bir hizmettir, bu nedenle herhangi bir yazılımı veya aracı indirmenizi gerektirmez. GIFs.com sitesini ziyaret etmeniz ve GIF’lerinizi oluşturmanız yeterlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

GIFs.com Resmi İndirme Sayfası

Microsoft GIF Animator

Bu program, GIF dosyaları oluşturmak için sezgisel ve kullanıcı dostu bir yazılım ile yazılımı indirmek için ücretsizdir. Yazılımın boyutu daha küçük, bu yüzden sisteminizin fazla yer kaplamıyor. Bu yazılımı kullanarak GIF oluşturmak için GIF oluşturmak istediğiniz resimleri seçin. Bu kareleri ayarladıktan sonra, döngü, şeffaflık, her çerçeve arasındaki süreleri v.b. ayarlayın.

Microsoft GIF Animator Resmi İndirme Sayfası

GIFPal

Bu program aynı zamanda animasyonlu GIF dosyaları oluşturmak için harika bir araçtır. Bu, GIF dosyanıza ekleyebileceğiniz çok hoş ve harika efektler sunan gelişmiş bir araçtır. Ayrıca, görüntülerin parlaklığını ve kontrastını değiştirebilirsiniz. GIF’inizi daha eğlenceli hale getirmek için metin çizmenizi ve çizmenizi sağlar. Aynı zamanda sisteminizde herhangi bir yazılımı indirmenizi gerektirmeyen çevrimiçi ve ücretsiz bir hizmettir. İstediğiniz şekilde onu yapabilmeniz için her kareyi kontrol etmenizi sağlar.

GIFPal Resmi İndirme Sayfası

GIF Animation App

Bu program ilginç GIF dosyaları oluşturmak için ücretsiz bir aracı indirmektir. GIF oluşturma sürecini oldukça kolay ve ilginç kılar. Yazılım, projenize birden fazla fotoğraf eklemenizi sağlar. Farklı görüntülere farklı efektler uygulayabilir veya tüm efektlere aynı efektleri uygulayabilirsiniz. Araç, ayrıca her kareye farklı zamanlama ayarlamanızı sağlar. GIF dosyanızı yaptıktan sonra, gerekmeden önce de kaydetmeden önce önizleme yapabilir ve bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

GIF Animation App Resmi İndirme Sayfası

Screen to GIF

Bu program, ekranınızdan GIF oluşturmanıza olanak tanıyan farklı ve harika bir yazılımdır. Bilgisayar ekranının herhangi bir bölümünden GIF dosyası oluşturabilirsiniz. Sadece bu değil, aynı zamanda GIF Ekran, Web kamerası özelliğiyle bilgisayarları kullanarak GIF kaydetmenize izin verir. Yazılım, GIF oluşturmak için seçim yapabileceğiniz üç seçenek içeriyor.

Birincisi, ekranın bir bölümünü kaydetmenizi sağlayan kayıt cihazı. İkincisi, yukarıda tanıttığım Web Kamerası, bilgisayarınızın kamerasını kullanarak GIF oluşturmanıza olanak tanır. Üçüncüsü Board, bu özellik GIF yapmak için herhangi bir şey çizmenize olanak tanır. Ve sonuncusu, varolan GIF dosyalarını düzenlemenizi sağlayan Düzenleyici’dir.

Sponsorlu Bağlantılar

Screen to GIF Resmi İndirme Sayfası

Giphy Cam

Kendinize ait bir video oluşturmak ve GIF formatına dönüştürmek istiyorsanız bu program en iyi seçeneklerden biridir. Bu uygulamayı kullanarak hızlı bir şekilde video ve Gif oluşturabilirsiniz. Ayrıca altyazı eklemek, metin ve daha sonra çekici yapmak için GIF içinde paylaşmak için de sunuyor. Bu uygulama yalnızca ücretsiz indirebileceğiniz iOS ve Android cihazları için kullanılabilir.

GIF Me

Android cihazın yanı sıra iOS için de geçerli, temiz ve kullanıcı dostu bir uygulamamda bulunun. Animasyonlu GIF dosyaları hızlı bir şekilde oluşturmanıza ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza yardımcı olur. Bir video kullanarak GIF oluşturabilir ve GIF oluşturmak için istediğiniz bölümü seçebilirsiniz. Ayrıca, birden fazla fotoğraf kullanarak slayt gösterisi GIF oluşturmanıza da olanak tanır. Yani, şaşırtıcı GIF deneyimi yaşatan kolay ve basit bir GIF aracı.

BlogGIF

Bu program, animasyonlu GIF yapıcı aracıdır. Etkileri, GIF slayt gösterileri, 3D küp, Parlaklık, pop sanatı ve harika GIF dosyaları oluşturmanızı sağlayacak daha pek çok şey gibi birçok özellik sunar. Aynı zamanda bir video yapmak için GIF’yi de destekliyor. Video ekleyebilir ve parçalarının herhangi birinden GIF yapabilirsiniz. Araç ayrıca birçok komik ve animasyonlu efekt içerir. Hizmet çevrimiçi ve bunu kullanmak için herhangi bir yazılımı indirmeniz gerekmez. Web sitesini ziyaret etmeniz ve yaratıcı GIF yapmanız yeterlidir.

BlogGIF Resmi İndirme Sayfası

GIF Animator

Adından da anlaşılacağı gibi ilginç GIF’ler oluşturmak için ücretsiz bir araçtır. Bir videodan GIF dosyaları oluşturmanızı veya GIF’inizi oluşturmak için birden fazla fotoğraf kullanabilmenizi sağlar. Çerçevelere milisaniye cinsinden zaman aralıkları ayarlayabilir ve GIF dosyasını döngü için döngü ayarlayabilirsiniz. Yazılımın amacı düzenleme amaçlı dahili görüntü düzenleme aracıdır. PNG, TIFF, GIF, PSD, PCD, AVI, BMP, ICO ve diğerlerinin çoğunu destekliyor. Araç, tüm özellikleri test etmek için deneme sürümüne sahiptir.

GIF Animator Resmi İndirme Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com