Kategoriler
Yazılım

En İyi DJ Programı – Virtual DJ 7 İndir

Virtual DJ 7 programını bilgisayarınıza indirerek sizde bir DJ olabilirsiniz. DJ olmak bu program ile imkansız değil. Virtual DJ 7 programını bilgisayarınıza yüklemek ve üzerinde yeterli çalışmayı sağladıktan sonra programı öğrendiğiniz takdir de kendinizi geliştirebilir ve dünyaca ünlü DJ olan insanların arasına katılabilirsiniz. Virtual DJ 7 programı dünyaca tanınan ve popüler olan DJ’ler tarafından da kullanılan bir programdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Virtual DJ 7 programı ile mp3 miks yaratabilir, ses dosyalarını kesip birleştirerek kendi stilinize has müzikler ortaya çıkarabilirsiniz. Virtual DJ 7 programını indirdikten sonra gerisi yalnızca müziği sanat haline getirebilme yeteneğinize kalıyor. Virtual DJ 7 programının en iyi özelliklerinden birisi arayüzünün kolay ve basit olmasıdır. Böylece kafanız karışmadan kolay bir şekilde istediğinizi yapabileceksiniz. Bu yazılım ile sadece mp3 miksleri değil video miksleri de yapabilirsiniz. Minimum Sistem Gereksinimleri ile şöyle;  Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon™ XP işlemci, 1024×768 SVGA video, DirectX uyumlu ses kartı, 512MB RAM, 50MB boş alan.

En İyi DJ Programı - Virtual DJ 7 İndir

Virtual DJ 7 programını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Virtual DJ 7 programının Türkçe dil desteği yoktur. Ancak İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve İspanyolca dil destekleri bulunmaktadır. Atomix Productions tarafından üretilen programı Win8, Win7, Vista, WinXP, Win2000, Win10, Win98, Win8.1 gibi Windows işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.  Virtual DJ 7 programının dosya boyutu 36.52 MB‘dır.

İndirme Linki: Virtual DJ 7 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com