Kategoriler
Yazılım

Windows Media Player 11 İndir

Ücretsiz Medya Oynatıcı Programı

Windows Media Player 11 programını bilgisayarınıza indirerek Microsoft’un kendi medya oynatıcısına sahip olabilirsiniz. Windows Media Player 11 ne işe yarar kısaca açıklayalım. Bu program ile müzik dinleyebilir, film ya da dizi izleyebilir, müziklere, videolara, resimlere ve televizyon kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Windows Media Player 11 programının arayüzü oldukça sade ve göze hoş gelen bir yapıdadır. Ancak tüm bunları yapabilmeniz ve dosyayı indirip bilgisayarınıza yükleyebilmeniz için kullanmış olduğunuz işletim sistemi lisanslı ve orjinal Windows işletim sistemi olmalıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Media Player 11 programı ile dilerseniz kendinize müzik listeleri hazırlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu müzik listelerini dilerseniz karışık isterseniz sırayla çalabilme imkanına  da sahipsiniz. İzleyeceğiniz film ya da diziler eğer yabancı ise Türkçe alt yazı dosyalarını da destekleyen Windows Media Player 11 ile harika bir film keyfi yapabilirsiniz.

Windows Media Player 11 İndir

Windows Media Player 11 programını bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirmeniz mümkündür. Windows Media Player 11 programının Türkçe dil desteği de vardır. Microsoft tarafından üretilen bu yazılımın dosya boyutu 24.6 MB‘dır. Windows Media Player 11 programını Windows işletim sistemine sahip bütün bilgisayarlarınız da kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Windows Media Player 11 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com