Kategoriler
İnternet

En Son Çıkan Zil Seslerini İndirebileceğiniz En İyi 10 Yer

En Yeni Zil Seslerini Nereden İndirebilirim?

Her cep telefonu kullanıcısının mobil cihazıyla yaptığı ilk şey çekici ve etkileyici bir zil sesi ayarlamaktır. Uzmanlar bir insanın kullandığı zil sesi ile çok şey öğrenilecebileceğini söylüyorlar. Eğer farklı kişiler için farklı zil sesleri ayarladıysanız bu sizi arayan kişinin kim olduğunu anlamanıza yardımcı olur. Ancak cihazlarınız için en iyi zil sesi bulmak kolay bir iş değil. Çünkü çoğu web sitesi zil seslerini indirmek için bağlantı sağlamak yerine sizi başka bir sayfaya, üçüncü taraf web sitelerine veya bazı reklamlara yönlendiriyor. Bu yazımızda en son çıkan yani en yeni zil seslerini indirmek için kullanabileceğiniz web sitelerini ve uygulamalarını aktaracağız. Bunların hepsi de ücretsiz.

Sponsorlu Bağlantılar

En Yeni Zil Sesi İndirme Siteleri/Uygulamaları

1 – Zedge

Zedge telefonunuza zil sesleri indirmek için en iyi web sitelerinden birisi. Çok popüler bir web sitesidir ve kolaylıkla kendi cihazları için farklı zil sesleri indirmeyi seven çok sayıda kullanıcıya sahip. Web sitesinin en iyi özelliği zil sesini indirmek istediğiniz cihazı seçme kolaylığı. İster Windows ister Android isterse iOS cihazı olsun cihazı seçebilirsiniz. Zedge’nin veritabanı oldukça büyük. Aranan zil tonunu aramayı kolaylaştırmak için zil seslerini birkaç kategoriye ayırmış. İstediğiniz kategoriyi seçmeniz ve o kategoriye ait zil seslerine göz atmanız yeterli. Ya da arama kutusuna belirli bir zil sesi bulmak için şarkının adını veya başka bir anahtar kelimeyi yazabilirsiniz. Zedge ücretli olanların yanı sıra ücretsiz zil sesleri içeriyor.

2 – Mobile9

Mobile9 mobil telefonunuza zil sesleri indirmek için bir diğer harika hizmet. Binlerce insan tarafından kullanılan eski ve oldukça popüler bir web sitesidir. Daha önceleri duvar kağıtları, cep bilgisayar uygulamaları ve oyunlar vardı ama artık ücretsiz zil sesleri indirmekte mümkün. En son çıkan zil sesleri de dahil olmak üzere zil sesleri alanında büyük bir veritabanına sahip. Web sitesi temiz ve basit ancak yeni başlayanlar için buna alışmak biraz zaman alabilir. Kısacası telefonunuza zil sesleri dışında duvar kağıdı, oyun, uygulama v.b. verilerde indirebilirsiniz.

3 – Notification Sounds

Bu web sitesinin adı herkese açık. Notification Sounds cihazınız için en yeni zil seslerini indirmenizi sağlayan başka bir web sitesidir. Tek bir kuruş ödemeden bu web sitelerinden SMS bildirim sesleri, uyandırma tonları, basit zil sesleri v.b. indirebilirsiniz. Ayrıca zil seslerini kullanıcıları için birkaç kategoriye ayırmış. Böylece daha kolay bir şekilde istediğiniz zil sesini bulabilir. Zil sesini cihazınızda indirmeden önce çalabilir ve kontrol edebilirsiniz. Zil seslerini mobil cihazınıza veya bilgisayarınıza indirme seçenekleriniz var.

4 – Melofania

Tıpkı diğer web siteleri gibi Melofania da kullanıcılarının telefonlarına ait zil seslerini indirmelerini sağlar. Sınırsız zil sesini bu web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Telefonunuzun zil sesi olarak indirebileceğiniz ve ayarlayabileceğiniz Melofonia’da binlerce zil sesi var. Ancak bu web sitesinde müzik dosyası editörü gibi ek bir özellik var. Kendi müzik dosyanızı düzenleyebilir ve bunun dışında bir zil sesi oluşturabilirsiniz. Diyelim ki bir müziğin sadece bir parçasını seviyorsanız ve onu bir zil sesi olarak ayarlamak istiyorsanız o zaman bu web sitesinde bunu yapabilirsiniz. Zil sesi oluşturmak için dosyanın tamamını yükleyin ve müziğin istediğiniz parçasını seçin.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – MadRingtones

MadRingtones‘u Melofania hariç diğer melodilerden farklı yapan şey kendi zil seslerinizi oluşturabilmenizdir. Sadece üç adımda kendi zil seslerinizi oluşturabilirsiniz. MadRingtones’in basit ve kullanıcı dostu arayüzü en sevdiğiniz şarkıları birlikte karıştırarak zil sesleri oluşturmanın kesintisiz bir yolunu sunuyor. Ancak bu kadar çok iş yapmak istemiyorsanız diğer kullanıcılar tarafından önceden tasarlanmış zil seslerini de seçenilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz 300.000 üzerinde zil sesi mevcut. Dahası zil sesini sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir veya blogunuza yerleştirebilirsiniz.

6 – MyTinyPhone

MyTinyPhone aslında cep telefonunuz için en son zil seslerini indirmek için çok popüler bir web sitesidir. Basit ve kullanıcı dostu bir web sitesi. Web sitesinin arayüzü, tasarımı ve yerleşimi harika. Hiç kimse istenen zil seslerini bulmakta zorluk çekmeyecek. Web sitesinin sol kenar çubuğunda mükemmel zil seslerine göz atmak için seçebileceğiniz çeşitli zil sesleri kategorileri bulunmaktadır. İndirmeden önce zil sesini dinleme imkanına sahipsiniz. Bu web sitesinin benzersiz zil sesi yapısı herhangi bir güçlük çekmeden yalnızca birkaç saniyede çok zil seslerinizi oluşturmanızı sağlıyor. Sadece zil sesleri değil temalar, uygulamalar, duvar kağıtları v.b. verileri de indirilebilir. Genel olarak telefonunuz ya da tabletiniz için yeni zil seslerine ihtiyaç duyduğunuzda gitmek için mükemmel bir yer.

7 – MobilesRingtones

MobilesRingtones‘da ücretsiz bir hesap oluşturun ve inanılmaz zil sesleri stoğundan sınırsız zil sesleri indirin. Melodileri ücretsiz indirmek için harika bir yer. Kullanıcıların istedikleri zil seslerini kolayca bulup kullanabilmeleri için basit bir arayüz içerir.

8 – ToneTweet

En son zil seslerini ücretsiz olarak indirmenizi sağlayan başka bir web sitesi de ToneTweet’tir. Zil sesleri kategorilerine, türlerine v.b. ayrılmıştır ve kolaylık göz atmanızı sağlar. Bollywood zil sesleri, sinir bozucu zil sesleri, hayvan zil sesleri, çocuk zil sesleri, ülke zil sesleri, komedi zil sesleri, dans zil sesleri, şükran günü zil sesleri, disko zil sesleri, klasik zil sesleri v.b. olmak üzere ToneTweet üzerinde geniş bir yelpazeye sahip zil sesleri var.

9 – Tones7

Windows, iOS ve Android cihazlar için ücretsiz zil sesleri indirebileceğiniz bir yer. Tones7 her tür zil sesini indirmek için harika bir web sitesidir. Zil sesini türe göre arayın veya indirmek istediğiniz zil sesinin anahtar kelimesini veya şarkı ismini girerek belirli bir zil sesi bulun.

Sponsorlu Bağlantılar

10 – Audiosparx

Son olarak Audiosparx zil sesleri içeren şaşırtıcı bir web sitesidir. Zil seslerinin büyük bir koleksiyonu kullanıcıların iPhone, Android ve Windows telefonu için çok sayıda zil sesi indirmesini sağlıyor. Zil sesi indirmek çok kolay. Basitçe bir zil sesi seçin, üzerine tıklayın, verilen bağlantıya sağ tıklayın ve ardından dosyaları istediğiniz yol konumuna kaydedin.

İyi Eğlenceler…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com