Kategoriler
İnternet

Gmail’inizi Outlook’a Taşıyın

Gmail’den Outlook’a Kolay Geçiş

E-posta gönderme / alma alanında en büyük şirketlerden olan Microsoft’un Outlook hizmeti ile Google’ın Gmail hizmeti karşı karşıya geldi. Daha doğrusu Microsoft, Google’dan müşteri kapma peşinde diyebiliriz. Çünkü Microsoft’un geliştirmiş olduğu bir yöntem ile Gmail hesabı olanlar hiçbir değişiklik yapmadan hızlı ve zahmetsizce Outlook mail servisine geçiş yapabilecekler.

400 Milyon Kullanıcılı Outlook.com

Kısa süre önce 400 milyon kayıtlı kullanıcısı olduğunu belirten Outlook.com e-mail servisi daha fazla büyüme amacıyla geliştirmiş olduğu bu yöntem sayesinde kullanıcılarını daha da artıracağa benziyor. Bu olay cep telefonu operatörlerinin numara değiştirmeden operatör değiştirmesine benziyor dersek herhalde yanılmamış olacağız. Türkiye de bu sistemi kullanmak için buradaki adrese gitmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Outlook ve Gmail

 

Birkaç basit adımda Gmail hesabını Outlook.com’a taşımaya yarayan yöntem ile, Gmail uzantılı e-posta adresinizi kullanarak Outlook.com üzerinden e-posta gönderebilir ve Gmail bağlantılarınızı görüntüleyip sohbet edebilirsiniz. Yukarıdaki bağlantıdan ulaşılan sayfada ilk işlemi gerçekleştirdikten sonra, Gmail hesabına giriş yaparak Outlook.com’a izinlerin verilmesi gerekiyor. Bu aşama tamamlandıktan sonra Gmail gelen kutusu içeriği Outlook.com’a kopyalanıyor. Microsoft, verilen izinlerin Gmail hesabında herhangi bir değişiklik yapılmasına neden olmayacağını özellikle belirtmiş. Bu izin sadece hesabın mevcut içeriğinin Outlook.com’a taşınabilmesi amaçlı. Gmail gelen kutusu içeriği Outlook.com’a kopyalandıktan sonra, Gmail hesabına gelecek yeni e-postaların otomatik yönlendirilme işleminin nasıl yapılacağı hakkında bilgiler içeren bir e-posta Microsoft tarafından kullanıcılara gönderiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com