Kategoriler
Ne & Nasıl

Güvenli Klasör Oyun ve Uygulama Ekleme, Çıkarma, Taşıma

Güvenli Klasör Nedir? Güvenli Klasöre Dikkat!!!

Samsung, artık yeni çıkardığı mobil cihazları Güvenli Klasör isminde bir uygulama ile gelmekte. Ama bu uygulama Samsung Apps/Galaxy Apps ve Google Play Store mağazalarında da indirilebilir durumda. Bu uygulama ile kullanıcılar önemli verilerini ve bilgilerini her türlü tehlikeden koruyabilmekteler. Öyle ki telefonunuzun ekran kilidi açık olsa dahi Güvenli Klasör, ekstra bir güvenliğe sahip olduğu için erişilemez.

Sponsorlu Bağlantılar

Dikkat!!! Samsung tarafından yapılan uyarı; “Güvenli klasör ayrı ve güvenli bir depolama alanıdır. Güvenli klasördeki veri ve uygulamalar diğer cihazlara aktarılamaz. İşletim sisteminin özelleştirilmeye çalışılması veya yazılımın değiştirilmesi Güvenli Klasörün otomatik olarak kilitlenerek erişim dışı olmasına neden olur. Verileri Güvenli Klasöre kaydetmeden önce başka bir konuma verilerin bir kopyasını yedeklediğinizden emin olun.”

https://www.youtube.com/watch?v=jCc4zeuz2W4

Bu yazımızda Güvenli Klasör’e uygulama ya da oyun taşıma, taşıma yapma ve Güvenli Klasör’den çıkarmanın nasıl yapıldığını anlatacağız.

Güvenli Klasör Açma, Kilitleme ve Unutulan Şifreyi Kurtarma

Güvenli Klasör’e Taşıma

Samsung akıllı telefonunuzda sizin için önemli olan fotoğraflar, videolar, veriler, uygulamalar, oyunlar v.b. her şeyi Güvenli Klasör’e taşıyabilirsiniz. Bunun için taşımak istediğiniz ilgili verinin üzerine uzun dokunun ve çıkan seçenekler arasından “Güvenli klasör konumuna taşı” seçeneğine dokunun.

Güvenli Klasör’den Çıkarma

Güvenli Klasör’de bulunan verilerinizi isterseniz çıkarabilirsiniz de. Bunun için Güvenli Klasör bölümüne girin. Çıkarmak istediğiniz verinin üzerine uzun dokunun ve çıkan seçenekler arasından “Güvenli Klasör dışına taşı” seçeneğine dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

Güvenli Klasör’e Uygulama Ekleme

Güvenli Klasör’e isterseniz bir uygulama ya da oyun da ekleyebilirsiniz. Bunun için Güvenli Klasör’de iken Ekle butonuna dokunun. Karşınıza çıkan menüden istediğiniz menüye dokunun. Hepsi bu kadar. Eğer isterseniz Google Play Store’dan da herhangi bir uygulama ya da oyun ekleyebilirsiniz.

Güvenli Klasör Gizleme, Görünür Yapma ve Kaldırma

Hepsi bu kadar…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com