Kategoriler
iOS

iOS İçin Okul Öncesi Eğitim Uygulaması – Öykü Bahçesi (Yardımseverlik HD)

iPhone, iPod touch ve iPad için Okul Öncesi Eğitim

Çocuklarımızı okula göndermeden önce toplu içinde nasıl yaşanmasını öğrenmeleri açısından okul öncesi eğitim programları her gün biraz daha önemli hale geliyor. İnsanlara ve doğaya nasıl davranılmalı, yardım etmenin önemini mutlaka öğrenmeliler. Eğer bu şekilde okul öncesi bir eğitim alırlarsa okula gittiklerinde de arkadaşları ile daha iyi geçinip mutlu olacaklardır.

Sponsorlu Bağlantılar

Okul Öncesi Eğitim Teknoloji İle Buluştu

İşte bu eğitim programı teknoloji ile buluştu ve iOS işletim sistemli cihazlarımıza geldi. iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarda (özellikle iPad uyumlu) kullanabileceğiniz bu programda okul öncesi eğitim programının ücretsiz olarak çocuklarınıza öğreteceksiniz.  Efecan ile tanıştınız mı? Peki ya her yere vaktinde yetişme konusunda usta olan Tik Tak Tan ve kıpır kıpır hareketleriyle Fırfır Fadik’le? Onlar doğayı ve dünyayı korumak için birbirinden heyecanlı maceralara atılırken bu üçlünün yanında yer almak ister misiniz? Ağaçların gökyüzüne uzandığı, çocuk seslerinin kuş cıvıltılarına karıştığı yemyeşil bir dünya için güçlerini birleştiren kahramanlarımız, doğayı koruyabilmek, insanlara ve hayvanlara yardım edebilmek için sizin desteğinize ihtiyaç duyuyor.

Öykü Bahçesi - Yardımseverlik HD

Öykü Bahçesi’nde yer alan birbirinden ilginç ve eğlenceli hikayeyi sadece okumakla kalmayın: Efecan, Tik Tak Tan ve Fırfır Fadik’e ihtiyaç duyduklarında tabletiniz aracılığıyla yardım ederek doğanın ve toplumun korunmasında en önemli rolü siz üstlenin! Meyveleri yere düşen manav amcanın meyvelerini toplayın, yaşlı teyzenin karşıdan karşıya geçmesine yardımcı olun, cıvıl cıvıl hayvanat bahçesindeki neşe dolu hayvanlarla tanışın, kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölleri kurtarın.

Etkileşimli öykülerle doğa, hayvanlar ve insanlar hakkında daha önce hiç duymadığınız önemli bilgilere Öykü Bahçesi’nde ulaşın. Yüzyıllar boyunca insanlara yeni fikirleri ve değerleri aşılamanın en güçlü ve başarılı yolu olan öyküleri, bu sefer çocuklarımıza en temel değerler olan doğa, insan ve hayvan sevgisini aşılamak için kullandık. Hem de öykünün içine kolayca dahil olabilecekleri, interaktif bir arayüz yoluyla! Yardımsever, insanı ve doğayı seven, sorunlar karşısında çözüm üretme becerisine sahip, saygılı ve bilgili çocuklar için uzman pedagogların gözetiminde hazırladığımız bu öyküler, çocuğunuzun okul öncesi eğitiminde büyük fayda sağlayacak.

Yayından kaldırılmıştır.

Öykü Bahçesi – Yardımseverlik HD Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com